Chat with us, powered by LiveChat

Vad gör du när du måste flytta ut ur ditt gamla hem innan du kan flytta in i det nya?

Det är inte ovanligt att du måste vara ute ur det gamla boendet innan du ska flytta in i det nya. Men hur ska du lösa problemen som uppstår när du hamnar i denna situation? Läs vidare, och få svaret.

flytta ut innan du kan flytta in

Mellanförvaring

Många av våra kunder hyr förråd för att lösa detta problem. Ifall du hyr ett förråd några dagar innan du måste vara utflyttad ur det gamla hemmet, kommer du ha gott om tid att ställa in sakerna i förrådet Tömmer du ditt gamla hem helt, några dagar innan du måste vara ute, får du även gott om tid på dig att städa (eller hyra någon annan att göra det åt dig). När du då ska flytta in i ditt nya hem, kan du göra det den dag som passar dig bäst. Du är inte beroende av att göra det ett visst datum.

Mellanförvaring kan vara användbart även under tiden det nya hemmet renoveras. Då har du redan möblerna ur vägen, och det är bara att sätta igång med renoveringen. Då behöver du heller inte oroa dig för fläckar och damm på möblerna, och kan istället flytta in allt när du är helt klar med renoveringen.

När du ska hyra ett förråd för mellanförvaring kan vi hjälpa dig att hitta den storlek som passar just dig. Du får oftast plats med mer än du tror i förrådet, ​​så vi rekommenderar att du kontaktar oss, eller använder vår storlekskalkylator online för att få en uppskattning över hur stort förråd du behöver. Du kan boka ett förråd online här.

Det här ska du tänka på ifall du förvarar hos vänner

Om du vill förvara hos vänner finns det några saker som är bra att ha i åtanke. Om du ska förvara under vintermånaderna, är det stora temperaturfluktuationer i ett garage med dålig isolering och utan uppvärmning. Då bör du undvika att förvara elektronik, antika möbler, vattenbaserade färger eller något som inte tolererar minusgrader och temperaturfluktuationer. Försök hitta en plats med stabil temperatur och grader där du kan förvara sakerna.

 

Om du ska förvara i en fuktig källare där det finns risk för läckage, bör du ta hänsyn till hur du förpackar dina ägodelar. Då kartonger kan locka till sig fukt, kan du först packa in dina saker i plastpåsar. Du kan också packa i plastlådor och ha i silica gel (avfuktnings påsar) med kläderna.

Oavsett om du väljer mellanförvaring eller att förvara hos vänner, önskar vi dig lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring.

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

Göra dagen innan du flyttarRensa inför sommaren