Chat with us, powered by LiveChat

Sebastians favorit flyttmaterial

Våra butiker har fullt med flyttmaterial för att underlätta för din flytt, man kan komma förbi och få hjälp av vår personal som är otroligt kunniga inom förvaring och vilka produkter som kan hjälpa just dig. Men vilka produkter gillar våran personal lite extra? Först ut är Sebastian, site-manager till Vasastan, Norrtull & Vårby.

Sebastian med kryssfack

Kryssfack (36 fack för glas)

Min favorit är Kryssfacket, detta är ett väldigt bra hjälpmedel till oss som har mycket glas att förvara. Dessa  fack läggs i flyttkartongerna och du får då plats med 36 glas per kartong.

Du kan även lägga tallrikar under kryssfacket och då få plats med en blandning av tallrikar och glas (18 stycken i detta fall). Det finns många praktiska lösningar kring kryssfacken vilket gör förvaringen av köksartiklar väldigt simpelt och kreativt.

Jag kommer ihåg när jag skulle hjälpa mina föräldrar att flytta för första gången och införskaffade då både kartonger samt kryssfack vilket gjorde förvaringen av porslin och glas väldigt lätt och säkert. Så detta är min rekommendation om du har mycket porslin och liknande.

Om Sebastian

I Vasastans anläggning kan du träffa Sebastian, site-managern. Han har på kort tid byggt upp stor kompetens med ansvar för flera anläggningar.  Han hjälper gärna till och ger personliga råd på plats.

Om City Self-Storage

City Self-Storage är ett norskt företag som grundades 1993 och är ett av de ledande inom sin bransch i Europa. De äger, utvecklar och förvaltar lagringsutrymmen, säljer flyttlådor samt förpackningsmaterial. Bland kunderna finns både privatpersoner och företag.

CSS är ett företag i Self-Storage Group ASA.

rent och snyggt hemvårstädning