Chat with us, powered by LiveChat

Undvik smuts på dina möbler vid flytten

Vad är ett absolut måste när man ska flytta? Detta är frågan vi har ställt en av våra Site Managers, hon har flera år på nacken med en otrolig kunskap om att just flytta. Här kommer  My som är Site Manager i Vinsta anläggningen.

undvik smuts på dina möbler vid flytt

Covers är ett måste

För mig är covers ett måste att ha inför flytten, det är ett plastöverdrag som används för att skydda sitt bohag, framförallt möbler med textil.

Det är oerhört lätt att ens säng och annat bohag blir smutsig samt repig när man ska transportera det till sitt förråd, för att slippa oroa sig rekommenderar jag våra plastcovers. Ett av de bästa sätten att undvika smuts på sina möbler vid flytten.

När jag flyttade tog jag hjälp av mina vänner och tänkte inte riktigt på att möblerna lätt kan förstöras. Tyvärr så förstördes en sida av min soffa och det blev smuts och skrapmärken på kanterna samt att en reva uppstod på ena hörnet. Efter det har jag använt mig av flytthjälp och varit noga med att packa smart med hjälp att covers och andra skyddsmaterial.

Kan användasflera sätt

Det finns anpassade plastcovers för soffa, fåtöljer samt madrasser. Visste du att man kan använda covers till annat än vad det är menat förr? Jag ha t.ex. Hängt en Chair Cover över en klädställning där alla kläder va i klädfodral, för att undvika smuts och damm. Covers är lika bra att ha under förvaringstiden då det kan bli en del spring i lokalerna när folk flyttar in och ut hela tiden.

Om My

I Vinsta anläggning får du träffa den trevliga My som är site-managern. Hon har drivit Vinsta i tre år med en otrolig expertis och en charm som glänser igenom. Ifall du är i trakterna så rekommenderar jag verkligen att besöka hennes anläggning.

Om City Self-Storage

City Self-Storage är ett norskt företag som grundades 1993 och är ett av de ledande inom sin bransch i Europa. De äger, utvecklar och förvaltar lagringsutrymmen, säljer flyttlådor samt förpackningsmaterial. Bland kunderna finns både privatpersoner och företag.

CSS är ett företag i Self-Storage Group ASA.

man flyttar inn i förrådskillnaden mellan kvadratmeter och kubikmeter