Chat with us, powered by LiveChat

Vad gör du med möblerna när barnen flyttar hemifrån?

När barnen flyttar, påbörjar även du en ny fas i livet. Du har plötsligt ett hem utan barn, och det kan kännas lite tomt under en tid. Lite mindre ljud, mindre skratt och det är inte lika rörigt. Men tomt är det faktiskt inte, för alla de ägodelar och möbler som inte kom med i flyttlasset står kvar. Så vad ska du göra med dem?

Vad gör du med möblerna när barnen flyttar hemifrån

Ska de kastas eller ges bort?

Det kan kännas fel och lite drastiskt att slänga möblerna i barnens rum, byta till något annat eller ändra på något. Trots att de lämnat boet, kommer de förhoppningsvis på besök.

Men med din nya livssituation tillkommer självklart förändringar, nya prioriteringar och kanske även ett nytt hem. Flyttar du till ett mindre hem? Klicka då på följande länk för att komma till checklistan som säkerställer att du kommer ihåg allt som behöver göras inför flytten.

Den snabba lösningen kan vara att kasta eller ge bort allt, men barnen har säkert fina minnen av sakerna och får användning för dem senare i livet. Kanske har även de lyckan att någon gång i livet få egna barn, som i sin tur får användning av deras gamla saker. I det fallet, finns det flera lösningar för att ta vara på dem.

användning av dem på andra sätt

Dra fördel av de möbler du har och låt dem inte dammas ner tills barnen får användning för dem igen, låt dem istället bli en del av heminredningen.

Förvara sakerna i förråd eller i garaget

Har du bra med extrautrymme hemma, då kan du förvara de viktigaste sakerna. Där kan de stå säkert tills barnen får användning för dem igen, eller tills du finner plats för dem i hemmet.

Om du inte har tillräckligt med utrymme hemma, eller kanske flyttar till ett mindre hem, kan du hyra ett externt lagringsutrymme och behöver därmed inte göra dig av med dessa minnesvärda saker. I våra förråd med stabila temperaturer, kan du säkert förvara minnen och möbler så länge som det behövs. Hos oss kan du hyra förråd från storleken 0,5m2 och uppåt. Våra bemannade anläggningar är dessutom anslutna till en flyttbutik där du kan köpa all packmaterial du behöver. Kontakta våra lagerexperter idag, så hjälper de dig hitta den bästa lösningen efter dina behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

nyårslöftenGöra en månad innan du skal flytta