Skip to content

Förråd för flytten

Håller du på att flytta och behöver ett förråd?

Har du sålt ditt hus och är osäker på när du får tillträde till det nya? Eller kanske du behöver utrymme för att rensa bort möbler och hushållsartiklar inför visning?

Mellanlagring

Mer utrymme mellan platser

Oavsett om flytten leder till samboskap, familjeutökning eller om du planerar att sälja innan du köper, så hjälper City Self-Storage dig. Alla människor har olika behov, vilket vi har tagit hänsyn till. Därför erbjuder vi ett stort utbud av förråd att lagra möblerna i allt från liten etta till en stor villa i.

Ta kontakt med oss idag för att reservera ett förråd >

2 män som lyfter upp en soffa på en trappa

Stressfri flytt

Vi förenklar din flyttprocess

Oavsett om flytten leder till samboskap, familjeutökning eller om du planerar att sälja innan du köper, så hjälper City Self-Storage dig. Alla människor har olika behov, vilket vi har tagit hänsyn till. Därför erbjuder vi ett stort utbud av förråd att lagra möblerna i allt från liten etta till en stor villa i.

Många av våra kunder börjar med att hyra ett litet förråd innan visningen, för att sedan hyra ett extra eller byta till ett större att förvara hela hushållet i när flytten väl genomförs. När flytten sedan är över kan du lagra överskottsmöbler och andra hushållsvaror i ett litet förråd tills du har nog med ork att bestämma deras öde.

Det vi har som ambition är att göra din flytt mindre stressfylld. T.ex. så har du ju tillgång till ditt föråd när du vill och har på så vis möjlighet ta flyttlassen i flera omgångar under en längre tid. Du får även tid att göra småjusteringar i den nya bostaden innan möblerna ska ställas in.

Mellanlagring och visning

Rensa ut hemma före visningen och uppnå ett högre försäljningspris

Ett positivt första intryck är viktigt vid budgivning och försäljning av bostäder. Att rensa ut och plocka undan vissa möbler innan visning kan vara avgörande. Detta gäller givetvis själva bostaden, men också extrautrymmen och garage. Undersökningar visar att det genomsnittliga försäljningspriset på en stylad bostad är 7 procent högre än för en bostad där detta inte har gjorts. Stylade hem ligger också närpå hälften så länge på marknaden.

Hyr ett förråd hos oss i samband med visningen av din bostad. Sedan kan du enkelt lägga undan saker och göra dig redo för flyttprocessen som följer. På så sätt kan du dela upp flytten i två, och göra det hela lite mindre stressigt.

Lägenhet med stolar bord blommor och tekoppar

Bedömningar från några av våra kunder

Jag är väldigt kräsen både som företagsägare och som kund men på City Self-Storage tvivlar jag aldrig på att personalen prioriterar mina behov. De ler och är lösningsorienterade. Det är precis den typ av människor jag själv hade velat anställa. De ger enastående service, säger grundaren Helge Schou

Helge Schou

När jag började på mitt jobb hade jag varuproverna hemma, men det var en logistisk mardröm. Nu kommer varorna på pall och det är bara att beställa dem direkt till ett centralt beläget förråd. Vi förvarar alla våra varuprover på City Self-Storage. Förråden ligger centralt belägna med enkel åtkomst, det är väldigt praktiskt för oss.

Kjetil Bråten

Vi har hyrt på City Self-Storage i Helsfyr i snart två år, och vi tycker att förvaringslösningen och servicen är väldigt bra. Lagret är öppet från morgon till kväll och hela gänget har tillgång till förrådet med enkla koder. Vi har en kod för att komma in på själva anläggningen och en annan på vårt eget hänglås.

KIM REBECCA TORNINGER

Boka ditt förråd redan i dag

Vi kan spara ett lager till dig, utan förpliktelser.

*
*