|

CSS logo

Förråd för flytten

Håller du på att flytta och behöver ett förråd?

Har du sålt ditt hus och är osäker på när du får tillträde till det nya? Eller kanske du behöver utrymme för att rensa bort möbler och hushållsartiklar inför visning?

Mellanlagring

Mer utrymme mellan platser

Oavsett om flytten leder till samboskap, familjeutökning eller om du planerar att sälja innan du köper, så hjälper City Self-Storage dig. Alla människor har olika behov, vilket vi har tagit hänsyn till. Därför erbjuder vi ett stort utbud av förråd att lagra möblerna i allt från liten etta till en stor villa i.

Mellanlagring och visning

Rensa ut hemma före visningen och uppnå ett högre försäljningspris

Ett positivt första intryck är viktigt vid budgivning och försäljning av bostäder. Att rensa ut och plocka undan vissa möbler innan visning kan vara avgörande. Detta gäller givetvis själva bostaden, men också extrautrymmen och garage. Undersökningar visar att det genomsnittliga försäljningspriset på en stylad bostad är 7 procent högre än för en bostad där detta inte har gjorts. Stylade hem ligger också närpå hälften så länge på marknaden.

Hyr ett förråd hos oss i samband med visningen av din bostad. Sedan kan du enkelt lägga undan saker och göra dig redo för flyttprocessen som följer. På så sätt kan du dela upp flytten i två, och göra det hela lite mindre stressigt.

Kundomdömen

Omdömen från några av våra kunder

Jag är väldigt kräsen både som företagsägare och som kund men på City Self-Storage tvivlar jag aldrig på att personalen prioriterar mina behov. De ler och är lösningsorienterade. Det är precis den typ av människor jag själv hade velat anställa. De ger enastående service, säger grundaren Helge Schou.

Helge Schou

När jag började på mitt jobb hade jag varuproverna hemma, men det var en logistisk mardröm. Nu kommer varorna på pall och det är bara att beställa dem direkt till ett centralt beläget förråd. Vi förvarar alla våra varuprover på City Self-Storage. Förråden ligger centralt belägna med enkel åtkomst, det är väldigt praktiskt för oss.

Kjetil Bråten

Vi har hyrt på City Self-Storage i Helsfyr i snart två år, och vi tycker att förvaringslösningen och servicen är väldigt bra. Lagret är öppet från morgon till kväll och hela gänget har tillgång till förrådet med enkla koder. Vi har en kod för att komma in på själva anläggningen och en annan på vårt eget hänglås.

Kim Rebecca Torninger

Reservera ett förråd i dag - ej bindande

Vi kan hålla ett förråd åt dig, utan förpliktelser

Bli ringt opp  Sök på hemsidan

  Vad menas med gratis skåpbil?

  Skaffa en skåpbil på köpet.

  Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
  Kontakta oss om du har några frågor.

  Vad är lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

  Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

  Vad är outlet?

  Outletförråd har lägre priser!

  Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.