Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Renovering källare

Innan renoveringen

Några saker som är bra att bestämma innan renoveringen:

  • Budget
  • Tidsplan
  • Var ställa allt?

Budget

En budget är viktigt att fastställa vid renovering av källare. Du vill inte att priset svävar iväg.

Tidsplan

En tidsplan är bra att ha vid renovering av källare, likaså som du inte vill att priset svävar iväg vill du inte att tiden svävar iväg. Genom att sätta några milstolpar kan du följa upp arbetets gång och dessutom hålla bättre koll på budgeten.

Var ställa allt?

Innan du börjar renovera är det bra ifall du vet vad du ska göra av med dina saker. Detta beror självklart på själva arbetet samt hur lång tid det kommer att ta att utföra.

Hyr ett förråd

Har du inte plats att förvara dina ägodelar hemma under tiden du renoverar din källare, kan du hyra ett tillfälligt förråd.
Du kan hyra våra förråd veckovis eller månadsvis. Och när renoveringen pågår kan du byta till ett mindre eller större förråd närsomhelst om det behövs. Här kan du förvara dina ägodelar så att de inte är i vägen eller tar skada under renoveringen.

Hyr ett förråd redan idag:
Hyr förråd

Organisera Källaren

När du passar på att renovera din källare kan du även passa på att organisera den så att dina saker blir lättillgängliga. Du kanske inte har användning av dem så ofta, men när du väl ska ta fram julpyntet barnen eller barnbarnen gjort kan det vara skönt att slippa gräva bland alla kartonger och påsar.

Du kan läsa våra tips om hur du kan organisera förrådet så blir det enklare att ta del av ägodelarna som du inte använder ofta, men har väldigt mycket glädje av:

Organisera förrådet med dessa enkla tips

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till en av våra butiker om du har några funderingar eller behöver ett förråd. Du kan kontakta din närmsta anläggning här redan idag. Eller ringa oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA