Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Renovering källare

Innan renoveringen

  • Några saker som är bra att bestämma innan renoveringen:
  • Budget
  • Tidsplan
  • Var ställa allt?

Budget

En budget är viktigt att fastställa vid renovering av källare. Du vill inte att priset svävar iväg.

Tidsplan

En tidsplan är bra att ha vid renovering av källare, likaså som du inte vill att priset svävar iväg vill du inte att tiden svävar iväg. Genom att sätta några milstolpar kan du följa upp arbetets gång och dessutom hålla bättre koll på budgeten.

Var ställa allt?

Innan du börjar renovera är det bra ifall du vet vad du ska göra av med dina saker. Detta beror självklart på själva arbetet samt hur lång tid det kommer att ta att utföra.

Hyr ett förråd

Har du inte plats att förvara dina ägodelar hemma under tiden du renoverar din källare, kan du hyra ett tillfälligt förråd.
Du kan hyra våra förråd veckovis eller månadsvis. Och när renoveringen pågår kan du byta till ett mindre eller större förråd närsomhelst om det behövs. Här kan du förvara dina ägodelar så att de inte är i vägen eller tar skada under renoveringen.

Hyr ett förråd redan idag:
Hyr förråd

Organisera Källaren

När du passar på att renovera din källare kan du även passa på att organisera den så att dina saker blir lättillgängliga. Du kanske inte har användning av dem så ofta, men när du väl ska ta fram julpyntet barnen eller barnbarnen gjort kan det vara skönt att slippa gräva bland alla kartonger och påsar.

Du kan läsa våra tips om hur du kan organisera förrådet så blir det enklare att ta del av ägodelarna som du inte använder ofta, men har väldigt mycket glädje av:

Organisera förrådet med dessa enkla tips

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till en av våra butiker om du har några funderingar eller behöver ett förråd. Du kan kontakta din närmsta anläggning här redan idag. Eller ringa oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA