Chat with us, powered by LiveChat

FAQ

Vanligt förekommande frågor

Här har vi samlat de mest förekommande frågor. Om det är någonting mer du undrar är det bara att kontakta oss, antingen på telefon, mail eller chatt. Våra förvaringsexperter är redo att hjälpa dig.

Här har vi samlat de mest förekommande frågor. Om det är någonting mer du undrar är det bara att kontakta oss, antingen på telefon, mail eller chatt. Våra förvaringsexperter är redo att hjälpa dig.

Sök på vår sida

Vad är self-storage?

Self-Storage erbjuder en säker gör-det-själv förvaring för privata och företagsbehov.

Self Storage anläggningarna har ett varierat utbud av förrådsstorlekar, där du kan hyra allt från ett mindre skåp till ett förråd på över 100 m2, kortare eller längre perioder. Du tar med dina saker till en anläggning, låser in dem och kommer och går som du vill under lagrets öppettider. Bara du har nyckeln till ditt förråd. Du kan förvara nästan vad som helst, förutom livsmedel, levande djur eller brandfarliga ämnen.

Det bästa sättet att få reda på hur det fungerar är att besöka någon av våra butiker. För att hitta den närmaste butiken kan du använda sökfunktionen här bredvid. Alla våra anläggningar har kunnig personal som väntar på att du ska komma på en visning. De svarar på alla dina frågor och funderingar. Om du väljer att inte besöka oss direkt så tveka inte att kontakta oss per telefon eller epost.

Vilka är City Self-Storage?

City Self-Storage är en av de ledande self-storage operatörerna i Europa. Vi är ett privat företag som äger, utvecklar och sköter kvalitétssäkrade self-storage anläggningar. Du kan använda City Self-Storage om du behöver förvara både som privatperson och företag. Vår expertis är baserad på många års erfarenhet.

Vi finns i Sverige, Danmark och Norge.

Vilken typ av säkerhet har City Self-Storages anläggningar?

På City Self-Storage sätter vi säkerheten gällande dina tillhörigheter framför allt. Alla anläggningar är utstyrt med ett avancerat larm- och brandskyddssystem som ger oss kontroll på vem som befinner sig i anlägget till alla tider.

Vi övervakar alla butiksytor, och med vår datorstyrda accessystem har endast befintliga kunder tillgång till anlägget med en personlig kod eller med elektronisk nyckel.

Vad är minsta hyresperiod?

Den kortaste hyresperioden är en månad. Du kan förvara hur länge du vill, det finns ingen gräns.

Har jag tillgång till mitt förråd när som helst, eller måste jag rätta mig efter butikens öppettider?
Du kan komma och gå som du vill, 7 dagar i veckan under lagrets öppettider 06-23. Du använder din personliga kod eller elektroniska nyckel (vissa anläggningar) och bara du har nycklar till ditt hänglås.
Vad behöver jag för att skriva avtal?

Du behöver en giltig id-handling då vi gör en sedvanlig kreditupplysning. Första månadshyran betalas i förskott i flyttebutikken. Vänligen kontakta butiken för mer information.

Behöver jag försäkring?
Ja, dina tillhörigheter måste vara försäkrade när de förvaras hos oss. Du kan antingen på egen hand försäkra den förvarade egendomen eller välja att City Self-Storage håller din egendom försäkrad genom bolagets egen skräddarsydda försäkring (Försäkringsoption). Tänk på att uppge korrekt värde på den förvarade egendomen (och att vid behov uppdatera värdet), annars finns det risk att försäkringen inte fullt ut täcker den förvarade egendomen. Vänligen kontakta butiken för mer detaljer.
Kan jag byta förråd om jag behöver mer eller mindre förvaringsyta?
Du kan lätt byta förrådsstorlek när som helst, beroende på dina förvaringsbehov och tillgängligheten av förråd. Särskilda villkor gäller för olika erbjudanden, vänligen kontakta en butik för mer detaljer.
Har ni vagnar tillgängliga?

Alla våra anläggningar har vagnar till utlån och stora hissar tar dig och dina saker till ditt förråd om anläggningen har flera våningsplan.

Hur fungerar prisgarantin hos City Self-Storage?

Prisgarantin är enkel. Om den närmaste konkurrenten till din valda butik erbjuder ett pris som är lägre än vårt, så matchar vi det, vi drar även av 10%. Vi ger dig även samma kampanj om någon erbjudits av konkurrenten. Erbjudandet gäller samma förrådsstorlek och samma förutsättningar, uppvärmt, övervakat osv. En skriftlig offert från konkurrenten krävs.

Kan jag boka online?

Du kan göra en bokning på nätet och betala online eller i butik. Du kan också boka ett förråd genom att kontakta oss eller besöka din närmaste butik.

Erbjuder ni några extra tjänster?

Vi erbjuder flera extra tjänster som godsmottagning och utleverans, rekommendation av flyttfirmor. Tjänsterna kan variera lite mellan anläggningarna, kontakta den butik du är intresserad av för mer detaljer.

Finns det eluttag?

Eluttag finns tillgängligt i/utanför utvalda förråd, kontakta den anläggning du är intresserad av för vidare information.

Priser på förråd

Kontakta gärna oss för att få reda på mer

Vi är förråd i olika storlekar, från 0,5 till 150 m2. Hitta den storlek du behöver och se våra priser på nätet.

Vi är förråd i olika storlekar, från 0,5 till 150 m2. Hitta den storlek du behöver och se våra priser på nätet.

Vi finns här för att hjälpa dig

Våra förvaringsexperter är alltid redo att hjälpa dig. De flesta av våra anläggningar är bemannade för att du ska kunna få personlig hjälp på plats. Vi finns också tillgängliga på telefon. Tveka inte att kontakta oss.

Tlf: 0200 22 50 70

Tycker du att det är lättare att chatta? Vi hjälper dig gärna via vår chattfunktion. Klicka på knappen längst ned till höger för att öppna chatten.

Redo att boka förråd?

Boka enkelt online, eller kom in till någon av våra butiker.