Chat with us, powered by LiveChat

Köpvillkor

Köpvillkor för City Self-Storage

Konsument som handlar via cityselfstorage.se omfattas av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen. Köparen skall vara myndig eller inneha målsmans godkännande för att ingå avtal med City Self-Storage.

Konsument som handlar via cityselfstorage.se omfattas av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen. Köparen skall vara myndig eller inneha målsmans godkännande för att ingå avtal med City Self-Storage.

1. Priser och frakt

Aktuella priser på flyttmaterial lämnas på cityselfstorage.se som uppdateras i realtid. Priserna anges i SEK och inkluderar moms. Förrådshyror anges utan moms då hyra av förråd är momsbefriad för både privat och företagskunder. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Eventuell fraktkostnad anges i kassan. Dessa varierar beroende på vilka produkter ordern består av.

2. Hemleverans av flyttmaterial

När orderbekräftelsen når City Self-Storage sänds ordern via ett externt transportbolag som levererar varorna nästa vardag mellan ca 8-17. Är man inte hemma och kan ta emot varorna, ställs dessa utanför dörren. Portkod eller dyl. ska lämnas vid beställningen.

3. Ångerrätt och retur

Vid bokning av ett förråd  via cityselfstorage.se har du rätt att ångra dig, oavsett om du enbart gjort en reservation eller betalat första månadshyran. Om man ångrat sin bokning/beställning skall detta meddelas via telefon, e-post eller besök i den aktuella butiken inom 14 dagar.

4. Öppet köp

City Self-Storage  lämnar öppet köp på flyttmaterial i 14 dagar mot att produkterna återlämnas i obruten förpackning. Glöm inte att ta med dig kvittot.

5. Beställning

När du har genomfört en bokning/beställning via cityselfstorage.se sänder våra system automatiskt ut en orderbekräftelse till din e-post. Läs noga igenom orderbekräftelsen när du mottagit den, och undersök om orderbekräftelsen överensstämmer med beställningen.

6. Orderbekräftelse

I din orderbekräftelse kommer du att se hela din beställning och bokning. Personal från City Self-Storage  kommer att kontakta dig för övriga detaljer innan man besöker anläggningen för att kunna skriva på avtalet samt få tillgång till förrådet. Detta gäller även om man har beställt flyttmaterial som ska levereras till sin hemadress, för att få bekräftelse om att bokningen är genomförd på korrekt sätt.

7. Priser & moms

Samtliga priser är inklusive lagstadgad moms när man beställer flyttmaterial. För hyra av förråd är produkterna momsbefriade både för privat och företagskunder.

8. Reklamation

Du bör undersöka alla varor noggrant vid mottagandet för att förvissa dig om att de är felfria och att det är rätt antal produkter som var beställt. Meddela oss snarast efter mottagandet av dina beställda produkter om något inte stämmer. Detta görs enklast via telefon eller e-post.

9. Tvist

Som konsument kan du vid en eventuell tvist hänvisa denna till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). City Self-Storage har som policy att följa ARN:s rekommendationer.

Du kan kontakta ARN antingen via deras hemsida www.arn.se eller på adress:
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

Vi påminner dock om att du via cityselfstorage.se endast kan beställa varor till adresser inom Stockholmsområdet med omnejd samt endast betala med kort via hemsidan eller i våra butiker.

Mer information

Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och priser

Villkoren gäller för alla produkter och tjänster som finns i vår internetbutik.

Villkoren gäller för alla produkter och tjänster som finns i vår internetbutik.

Flyttbutik

Uthyrning av hjälpmedel

Saknar tillgångskod?
Saknar tillgångskod?

Ange din mailadress och få din kod mailad till dig

Uthyrning av bärselar
Uthyrning av bärselar

Vi hyr ut bärselar på 5 platser i Stockholm.

Uthyrning av pirror
Uthyrning av pirror

Vi hyr även ut pirror på 5 av våra anläggningar.