Bättre plats med ett organiserat och städat hem

Har du lite för mycket saker runt dig? En massa smågrejer som du skulle kunna vara utan - men som du inte heller vill bli av med helt? Då kan ett förråd vara lösningen för dig.

Bättre plats för ett städat hem

Inte konstigt att samlar på sig

Det är ett ganska vanligt problem. Allt eftersom åren går hopar det sig med föremål som inte riktigt hittar sin plats i hemmet. Eller som hittar sin plats alldeles för bra.

Du vet nog vad vi pratar om: möblerna du ärvde från en familjemedlem, gåvorna du aldrig använder men inte vill slänga, souvenirer och prydnadssaker från när och fjärran. Vore det inte skönt att ordna en bättre plats hemma och en bättre plats för dessa saker?

Bättre plats för ett organiserat hem

Känner du att du konstant flyttar dina saker från en plats till en annan utan att det riktigt känns städat? Gömmer du allt precis innan gästerna kommer? Det blir helt enkelt svårt att slappna av.

Det “förbjudna rummet”

Tänkte du att dina barns rum skulle bli ett gym eller kanske ett kontor när de lämnade boet? Istället blev det ett rum som ingen annan än du får gå in i. Rummet där du ställer allt som du egentligen inte har plats för. Den som har sett serien “Vänner” några gånger vet nog vilket avsnitt det påminner om.

Även om det förbjudna rummet känns som en djungel, är hoppet inte helt förlorat. Du kan fortfarande uppnå din dröm med lite planering och rensning.

Två alternativ för bättre plats

För den som vill få bättre plats hemma, finns vanligtvis två alternativ som behöver göras: gör dig av med saker eller förvara dem någon annanstans. Och eftersom båda alternativ känns svåra och tidskrävande så händer oftast inte mycket.

Ett tredje alternativ

Men det finns faktiskt ett tredje alternativ som låter dig behålla dina saker, men som frigör platsen hemma. Vi pratar såklart om ett förråd. Vi skulle nästan gå så långt som att kalla det ett litet “lifehack” för att organisera hemmet.

Förvara hos oss

Med ett förråd står inte skuldkänslorna för att slänga något i vägen för att du ska kunna njuta av ett rymligt och organiserat hem, eller omvandla det “förbjudna” rummet till ditt dröm rum. De ägodelar du inte har användning för just nu kan du därför förvara i ett förråd hos oss.

Du får all glädje av ett städat och organiserat hem samtidigt som du har dina saker nära. Tryggt beläget – och lättillgängligt. Vad finns det att inte gilla?

Hyr ett förråd redan idag:
Hyr förråd

Nyckeln till framgång

Och det är inte för alltid. Kanske planerar du att flytta någon gång i framtiden, och då kommer du ha användning för det du samlat på dig vilket kan vara bättre för plånboken och miljön.

Eller så inser du under tiden du är ifrån dina saker att du faktiskt inte alls saknar dem. Då blir det enklare att rensa allt eftersom.

Så, vad säger du, är du redo för ett snyggare och mer organiserat hem? Du hittar nyckeln till framgång hos oss.

Kontakta oss

Har du några några funderingar om flytt och förvaring eller behöver ett förråd är du välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta din närmaste anläggning här redan idag. Eller ringa oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA