|

CSS logo

Förråd för privatpersoner

Privat förvaring i Stockholm

Våra förråd är perfekta för personer som behöver en säker och tillgänglig förvaring för sina tillhörigheter.

Några fördelar

Vi är experter på förråd för möbler

Nöjda kunder

Vårt löfte till dig är att leverera en kvalitetsprodukt genom hög kundservice och expertis. Vi lever på nöjda kunder och vill ha dig som kund i centrum för vår verksamhet.

Kort uppsägningstid

Vi erbjuder flexibla hyresperioder. Förråd hyr du månadsvis och avtalet måste sägas upp innan den femtonde i den månaden du vill flytta ut.

Klimatkontroll

Förråden håller en jämn temperatur året runt. Hos oss kan du därför spara de flesta av möblerna och hushållsartiklarna helt säkert.

Säker förvaring

Säkra förråd med lås och ingen insyn. Du får en personlig kod för in- och utpassering. Anläggningen är larmad och videoövervakad

Privat förvaring

Få mer utrymme hemma

Förändringar i våra liv kan skapa ett behov av mer utrymme, till exempel att man gifter sig eller att man skaffar barn. Med mindre hem kan det vara en bra lösning att hyra ett extra förråd.

Fler och fler väljer City Self-Storage som en extern förvaringsplats. Vi har förråd i en mängd olika storlekar – allt från 1 kvadratmeter till och uppåt mot 150 kvadratmeter. Hos oss kan du hyra extra plats till förvaring av exempelvis sportutrustning, vinterdäck eller annat du inte har plats för hemma.

Med tillgång mellan kl. 06-23 varje dag och centrala lägen, kan du smidigt ha tillgång till dina ägodelar. Samtidigt kan du även känna säkerheten att det blir skyddat då vi använder oss av övervakningskameror och larm, vilket troligtvis inte finns i källarförråden i flerbostadshusen.

Kom igång med privat förvaring hos oss redan idag och se hur enkelt det kan vara.

Smart förvaring

Ska du renovera ditt hem?

Renoverar du och vill tömma hemmet för att skydda möblerna från damm, stänk osv.? Hos oss kan du hyra både förvaring och tjänster som pirra och bärsele. förrådet kan du hyra från en vecka till så länge du behöver det.

Att hyra förråd i samband med renovering blir allt populärare och vi har förrådsstorlekar som passar de flestas behov, oavsett om du bara vill rensa upp ett litet badrum eller en hel lägenhet.

Du kan spara mycket tid genom att förvara dina saker i ett förråd istället för att flytta omkring dem under renoveringen.

Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och vet hur renoveringar kan göras enklare med ett externt förvaringsutrymme.

Vi har ett stort urval av lagerstorlekar

Få bättre plats idag med ett förråd

Förvaringstips

Läs någon av våra guider

Oavsett om du planerar att sälja produkter online eller i en fysisk butik, är ett välfungerande varulager avgörande för din verksamhets framgång. Läs mer om hur du kommer igång!
Utforska vilka alternativ som finns och om en container som förråd är det rätta valet för dig i detta blogginlägg.
Dyk ner i vår guide för optimal sommarförvaring: Från vanliga frågor och smart förvaring till effektiva organiseringstricks för vinterkläder, vinterutrustning och andra vinterrelaterade föremål.  Välkommen till en mer organiserad sommar med bättre plats!

Se våra anläggningar i Sverige

Vi har 6 anläggningar i Stockholm

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.