Förråd för privatpersoner

Privat förvaring i Stockholm

Våra förråd är perfekta för personer som behöver en säker och tillgänglig förvaring för sina tillhörigheter.


Eurobox og City Self-StorageEn man transporterar kartonger och gosedjur på vagn i förrådsanläggning med barn

Några fördelar

Vi är experter på förråd för möbler

Man öppnar upp lås till förråd

Håller du på att flytta?

Vi gör flytten enklare

När du flyttar är det ofta en övergångsperiod där du behöver ett tillfälligt förvaringsutrymme i samband med att du väntar på din nya bostad. Då kan du enkelt hyra ett förråd hos oss.

Våra experter är tillgängliga för att hjälpa dig till en så stressfri flytt som möjligt, oavsett om du ska flytta från ett helt hus eller bara ett litet studentrum. Vi har ett enormt utbud av förråd därför kan vi erbjuda en storlek som passar just dina behov.

Eftersom alla våra anläggningar är centralt belägna och vi har öppettider 06-23 varje dag, är det enkelt för dig eller din flyttfirma att ta grejer in eller ut ur förrådet. Dessutom har vi länge samarbetat med flyttfirmor som därför har bra koll på hur det går till och kan sköta allt åt dig.

Förutom förråden har vi också flera tilläggstjänster som gör din vistelse hos oss enklare. Hos oss kan du till exempel hyra en pirra, kontakta flyttfirmor och köpa flyttmaterial.

Läs mer om flyttförvaring >

Få hjälp med allt från försäljning av bostad till inflytt i förrådet >

Privat förvaring

Få mer utrymme hemma

Förändringar i våra liv kan skapa ett behov av mer utrymme, till exempel att man gifter sig eller att man skaffar barn. Med mindre hem kan det vara en bra lösning att hyra ett extra förråd.

Fler och fler människor väljer City Self-Storage som en extern förvaringsplats. Vi har förråd i en mängd olika storlekar - allt från 1 kvadratmeter till och uppåt mot 150 kvadratmeter. Hos oss kan du även köpa garderobskartonger och skapa en egen klädkammare eller varför inte plats för din egen sportutrustning?

Med tillgång mellan kl. 06-23 varje dag och centrala lägen, kan du smidigt ha tillgång till dina ägodelar. Samtidigt kan du även känna säkerheten att det blir skyddat då vi använder oss av övervakningskameror och larm, vilket troligtvis inte finns i källarförråden i flerbostadshusen.

Kom igång med privat förvaring hos oss redan idag och se hur enkelt det kan vara.

Läs om hur det fungerar att hyra förråd >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Smart förvaring

Ska du renovera ditt hem?

Renoverar du och vill tömma hemmet för att skydda möblerna från damm, stänk osv.? Hos oss kan du hyra både förvaring och tjänster som pirra och bärsele. förrådet kan du hyra från en vecka till så länge du behöver det.

Att hyra förråd i samband med renovering blir allt populärare och vi har förrådsstorlekar som passar de flestas behov, oavsett om du bara vill rensa upp ett litet badrum eller en hel lägenhet.

Du kan spara mycket tid genom att förvara dina saker i ett förråd istället för att flytta omkring dem under renoveringen.

Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och vet hur renoveringar kan göras enklare med ett externt förvaringsutrymme.

Läs våra renoveringstips >

Förråd för studenter

Vi erbjuder studentrabatt

Vi gör studentlivet lättare med 20% rabatt på förvaring. Utöka din studentlägenhet med ett förråd istället för att förvara hos exempelvis föräldrarna. Vi har förråd i flera olika storlekar.

Hos oss kan du även köpa garderobskartonger och skapa en egen klädkammare. Med tillgång mellan kl. 06-23 varje dag och centrala lägen, kommer du enkelt åt till dina saker.

Läs mer om våra förråd för studerande >

Man öppnar upp lås till förråd

Förvaringstips

Läs någon av våra guider

Bild på keyboard

Packningsguide for elektronik och vitvaror

Vi får massor med frågor om hur elektronik och vitvaror bör packas, fraktas och förvaras. Därför har vi samlat våra bästa tips på denna sida.

uppstaplade jeans

Packa kläder och textiler

Vi får många frågor från kunder om hur man korrekt förvarar kläder och textil. Vi har därför nedan sammanställt några tips vi tror du finner hjälpsamma.

Möbler i ett hem soffa bord stolar med fönster

Packningsguide för möbler och hushållsartiklar

Att packa ner möbler kan kännas överväldigande. Var börja? Hur ska allt få plats i förrådet eller källaren? Oroa dig inte, vi har sammanställt några enkla tips som alla kan följa för att förvara möblerna rätt.

Se våra anläggningar i Sverige

Vi har 6 anläggningar i Stockholm

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA