|

CSS logo

Om oss

Experter på förråd sedan 1993

City Self-Storage hyr ut förråd i Stockholm, säljer ett brett utbud av flytt- och packmaterial samt tillhandahåller och hjälper till med tjänster i samband med flytt och magasinering.

Introduktion

Vi löser utrymmesproblem

City Self-Storage grundades 1993, har för närvarande 25 kontor i Oslo, Stockholm och Köpenhamn och är därmed en av Skandinaviens ledande förmedlare av förråd. Vår främsta strävan är att vara kundorienterade. Därför är service vår hjärtefråga och vi försöker alltid att överträffa kundernas förväntningar.

För att kunna erbjuda dig ett förråd som passar just dig och dina behov, erbjuder vi på alla våra anläggningar ett brett utbud av lagerutrymmen i storlekar från 1 till 50 kvadratmeter. Hos oss kan du välja om du bara vill hyra ett förråd, eller om du också vill ta del av våra tilläggstjänster.

Värderingar

Våra 4 viktigaste värderingar

Innovation

Vi på City Self-Storage är öppna för förändring. Vi förnyar oss för att ständigt kunna överträffa våra kunders förväntningar.

Konkurrens

Vi på City Self-Storage sätter ambitiösa mål. Vi arbetar tillsammans för att företaget alltid vara konkurrenskraftigt.

Ansvar

Vårt jobb som leverantör av förråd är att förvara värdefulla föremål åt våra kunder, och säkerhet är av hög prioritet.

Service

Vi strävar efter att vara den bästa kundorienterade förrådsoperatören, genom att alltid förse tjänster i enlighet med varje kunds behov.

Nöjda kunder

Vi sätter kunden i centrum

På City Self-Storage är vår strategi att sätta kunden i centrum av vår verksamhet. Feedback från kunder kommer alltid att vara den drivande faktorn i vår ambition om att utveckla våra anläggningar, produkter och tjänster, så att vi kan bli en ännu bättre leverantör av lagertjänster . Vi försöker alltid att hitta den bästa lösningen för varje kund. I maj 2012 genomförde City Self-Storage, i samarbete med undersökningsföretaget Enalyzer, en kundundersökning för alla befintliga kunder. Över 6000 kunder har deltagit i undersökningen såhär långt. Undersökningen var tvåfaldig, och våra kunder bedömde oss på lojalitet och kundnöjdhet. Vi är stolta över att ha presterat högt på båda dessa parametrar.

Se vad våra kunder säger om oss →

Uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda en lagringsupplevelse som överträffar våra kunders förväntningar. Vår framgång är främst mätt i hur vi möter och överträffar kundernas förväntningar på service, tillgänglighet och kompetens.

Vision

Vi siktar på att vara den mest föredragne leverantören av förråd till privatpersoner och företag i Skandinavien och marknadsledande inom service, pris och innovation.

Daniel Torefelt

Country Manager, City Self-Storage Sverige

Man måste lyssna på varje kund, för att sedan kunna erbjuda lösningar som motsvarar deras behov.

Kundservicepris

Bäst på kundeservice i Europa

Vårt löfte till dig är att leverera en kvalitetsprodukt genom hög kundservice och expertis. Vi lever på nöjda kunder och vill ha dig som kund i centrum för vår verksamhet. Vi är därför mycket stolta över att kunna säga att vi under 2012 belönades med utmärkelsen “Best of kundservice i Europa” under den årliga europeiska konferensen Self-Storage. Med sådana utmärkelser kommer givetvis också skyldigheter. Vi på City Self-Storage granskar därför utvecklingen av våra medarbetare som den viktigaste faktorn i arbetet med att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Du kan därför räkna med att vi alltid gör vårt yttersta för att ge dig en högkvalitativ stamlösning, oavsett om du behöver magasinera som privatperson eller företagskund.

Vår företagskoncern

Vi är en del av Self Storage Group

City Self Storage är en del av Self Storage Group, Skandinaviens första börsnoterade förråd- och förvaringskoncern. Self storage group är noterad på Oslobörsen med ticker «SSG». Förutom City Self Storage äger vårt moderbolag också OK Minilager AS, Norges näst största uthyrare av förråd. Minilageret AS och Minilager Norge AS. Totalt har vi mer än 90 anläggningar och över 100.000 kvadratmeter som är uthyrningsbart i Skandinavien. Self Storage Group har nästan 100 dedikerade anställda som arbetar varje dag för att erbjuda de bästa lagertjänsterna. Vi är ett kundorienterat företag där kundens behov och preferenser alltid kommer först. Self Storage Group har ambitioner att bli Skandinaviens ledande förråd- och förvaringskoncern och vårt företag växer snabbt. Vi öppnar ständigt nya anläggningar i fler städer runtomkring Sverige, Norge och Danmark.

Besök Self Storage Group hemsida →

Redo att boka förråd

Beställ enkelt online, eller kom in till en av våra butiker

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.