Samarbetspartners

Få hjälp under hela flyttprocessen

Vi samarbetar med både flyttfirmor och fästighetsmäklare som vi har bra erfarenhet av. Få hjälp med allt från försäljning av bostad till inflytt i förrådet!


Eurobox og City Self-StorageMagasinering företag

Lösningar anpassade för företag

Några fördelar

Man öppnar upp lås till förråd

Flyttfirma

Stockholm Stadsbud Flytt & Transport AB

Stockholms Stadsbud Flytt & Transport AB etablerades 1990. Vi utför ALLT inom flytt och transport. Vårt huvudkontor för flyttfirman finns i Västberga – Stockholm.

Stockholms Stadsbud arbetar alltid med kvalitet och trygghet för kundens bästa och tänker på att hålla bra priser samt hög service. Vi utför alla transporter och flyttar med stor noggrannhet och säkerhet. Vi på Stockholms Stadsbud är:

 • Kvalitets och miljöcertifierad enligt FR2000.
 • Medlemmar i Svenska Flyttföretagareförbundet
 • Medlemmar i Sveriges Åkeriföretag
 • Innehar alla försäkringar hos Trygg-Hansa.

Vår flyttfirma i Stockholm följer allmänna bestämmelserna Kontor 2003 samt Bohag 2010.

Boka flytthjälp hos Stockholm Stadsbud Flytt och Transport AB >

Flyttfirma

Flyttgiganten

Vi är ett fullserviceföretag inom flytt & transport tjänster som grundades 2007 men då med namnet Flytt & Transport 08. 2009 ändrades namnet till FlyttGiganten. Vi har varit verksamma i branschen länge och kan därför erbjuda stor erfarenhet inom området. Självklart har vi trafiktillstånd och ansvarsförsäkring för att kunna erbjuda dig en trygg och säker service. Vi fokuserar oss främst på Stor-Stockholm, Stockholms län och Uppsala län. Vi har även möjligheter att ta olika uppdrag i hela Sverige. Uppdrag vi arbetar med är:

 • Alla typer av privatflytt
  Mindre och medelstora företagsflytt förenlig verksamhet

Service är en stor del av vår affärsidé. Vi strävar efter en säker, trygg och professionell service med kunden som högsta prioritet!

Boka flytthjälp hos Flyttgiganten > 

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Skadehantering

VAME Gruppen

Skadehantering av vattenskada eller brandskada i lägenhet i Stockholmsområdet.

VAME Gruppen är specialister på försäkringsskador. Vi tar hand om försäkringsskadan och sköter skadehanteringen åt din förening, från dag ett tills ärendet är avslutat.

Det är vanligt förekommande att vattenskador och brandskador i lägenheter blir en lång process med diskussioner om vem som ansvarar för vad mellan medlem/lägenhetsinnehavaren, bostadsrättsföreningen och försäkringsbolag. Detta kan i sin tur leda till att styrelseledamöter får lägga obetald fritid i energikrävande försäkringsfrågor.

Vill du ha mer fritid, kontakta oss istället när skadan är framme!

Få hjälp med skadehantering hos VAME Gruppen >

Flyttfirma

Mex Flyttfirma

Vi på Mex flyttfirma vet att en flytt ofta innebär mer jobb än man först tänkt sig. Med 17 års erfarenhet och en stor förmåga att skapa skräddarsydda flyttlösningar i Stockholm med omnejd, kan vi underlätta hela flyttprocessen.

 • Packning
 • Bärhjälp
 • Uppackning

Nöjda kunder är vårt signum. 8 av 10 kunder kommer till oss tack vare rekommendation eller för att de redan anlitat oss tidigare. När våra referenser kallar oss hjälpsamma, effektiva, snabba, osannolikt billiga, proffsiga, serviceinriktade, trevliga eller positiva vet vi att vi gjort rätt.

Hör av er så ser vi till att också ni blir nöjda.

Boka flytthjälp hos Mex >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Flyttfirma

PIPERS

PIPERS är flyttfirman med det där lilla extra, ledorden är kvalitet, trygghet och service. Vi som jobbar och driver flyttfirman PIPERS har varit i flyttbranschen sen 2003, vilket gör oss till extremt kostnadseffektiva och kvalitetssäkra.
Vi kan tillsammans skräddarsy en helhetslösning för era flyttbehov, där vi skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning. Dessutom fritt lån av flyttkartonger!

Med PIPERS kommer det garanterat att kännas både tryggt och enkelt att flytta. Vi är ett kundcentrerat företag med hög servicenivå och stor flexibilitet.

Boka flytthjälp hos Pipers >

Flyttfirma

Städjätten

Vi är ett medelstort företag som jobbar i Stockholm hvor vi erbjuder:

 • Flyttstädning
 • Flytthjälp

Vårt fokus är effektivitet och service, något som hänger ihop, det vet vi. Därför använder vi sedan flera år tekniska verktyg som ger oss möjlighet att utnyttja våra resurser optimalt, och det som skiljer oss från många andra är vår välstrukturerade planering och flexibla arbetssätt. Det gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser på både flyttstädning och flytthjälp.

Boka flytt- och städhjälp hos Städjätten >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Mäklarföretag

Alicia Edelman

Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag med fokus på kundrelationer och yrkes hantverk. Vårt mål är att leverera enastående kvalitet i varje detalj för både säljare och köpare. För oss är det en förmån att få vara med och förverkliga människors boendedrömmar.

Vår vision är att vara Stockholms skickligaste samt främsta oberoende mäklarbyrå och att driva utvecklingen inom branschen. Vår framgång bygger på ditt förtroende!

Få hjälp med att sälja bostaden hos Alicia Edelman >

Jamför flyttfirmor

Flyttjakt.nu

Din flyttning börjar på Flyttjakt. Vår tjänst är det enklaste sättet att hitta en flyttfirma oavsett om din flyttning är:

 • Bohagsflytt
 • Kontorsflytt
 • Flyttning utomlands

Från vår tjänst får du all information om vad en flyttning kräver. Lämna en offertförfrågan så får du erbjudanden och recensioner från olika flyttfirmor.

Jämför flyttfirmor på Flyttjakt >

Man öppnar upp lås till förråd

Framgång

Se hur våra kunder lyckas

bemannat förråd webbutik

Bemannade anläggningar har hjälpt Artpack driva sin webbutik

Artpack har förvarat hos City Self- Storage i Helsfyr, Norge enda sedan de startade företaget 2010. Då det har varit oerhört praktiskt för dem, har de valt att fortsätta hyra förvaring i alla dessa år. Läs varför.

Vad att göra av saker under backpacking

Backpacking blev möjligt med förråd

Emilie hade bott i Oslo i 5 år när hon bestämde sig för att backpacka. Läs här hur ett förråd gjorde det möjligt.

Student förråd

Spara pengar på att hyra förråd under sommarlovet

Sindre är 22 år och student. Under sommaren sparar han pengar på att förvara sitt bohag i ett förråd i Billingstad, Norge.

Redo att boka förråd?

Boka enkelt online, eller kom in till någon av våra butiker.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA