Skip to content

Kundberättelser

Våra nöjda kunder berättar

Läs vad några av våra kunder har att berätta om sin erfarenhet hos oss.

Recensioner

Utvalda kundrecensioner

Bra service, fina förråd och jag kände att mina saker stod säkert. Har bara bra att säga och vill väldigt gärna rekommendera City Self-Storage.

Problemfri lösning för förvaring av möbler. Enkelt att ändra förrådsstorlek när behovet ändrades under tiden. Kan klart rekommenderas.

Väldigt hjälpsam personal. Både bokning och uppsägning gick bra. Jag kommer helt klart att använda City Self-Storage nästa gång jag behöver förråd.

Jag är väldigt kräsen både som företagsägare och som kund men på City Self-Storage tvivlar jag aldrig på att personalen prioriterar mina behov. De ler och är lösningsorienterade. Det är precis den typ av människor jag själv hade velat anställa. De ger enastående service, säger grundaren Helge Schou

Helge Schou

När jag började på mitt jobb hade jag varuproverna hemma, men det var en logistisk mardröm. Nu kommer varorna på pall och det är bara att beställa dem direkt till ett centralt beläget förråd. Vi förvarar alla våra varuprover på City Self-Storage. Förråden ligger centralt belägna med enkel åtkomst, det är väldigt praktiskt för oss.

Kjetil Bråten

Redo att boka förråd?

Beställ enkelt online, eller kom in till en av våra butiker

*
*