|

CSS logo

Kundeberättelse: Artpack

Bemannade anläggningar har hjälpt Artpack driva sin webbutik

Artpack har förvarat hos City Self- Storage i Helsfyr, Norge enda sedan de startade företaget 2010. Då det har varit oerhört praktiskt för dem, har de valt att fortsätta hyra förvaring i alla dessa år. Läs varför.

Inledning

Vilka är Artpack?

Artpack är ett litet företag som förser kunder med påsar. De har Norges största urval, i både storlekar och färg. De förser dessutom nystartade företag med påsar, som inte behöver så stora mängder. Ifall kunden har några önskemål, möter Artpack dem. De kan skräddarsy påsarna, med exempelvis tryck och handtag.

Utmaning

Trodde att det endast fanns små förråd

Artpack hade ingen tidigare erfarenhet av förrådsuthyrning, förrän de började hyra hos City Self- Storage i Helsfyr. Helge från Artpack var i närheten av anläggningen en dag, och gick in för att se hur det ser ut. Han trodde nämligen att City Self- Storage endast erbjöd små förråd, och de behövde ett stort utrymme.

  • Jag gick in och kollade, och det visade sig att de hade större förråd, och det passade bra, säger Helge.

Artpacks varor behöver, för att inte skadas, förvaras i stabil temperatur. Eftersom City Self- Storage erbjuder uppvärmda och tillräckligt stora förråd, började Artpack hyra förråd. Nu har de hyrt i åtta år, och har inga planer på att sluta.

Artpack
Kund hos City Self-Storage Helsfyr

Jag har hyrt upp till 4 förråd samtidigt, och det är därför som det är så praktiskt. Det viktigaste är nog godsmottagningen.

Lösning

Allt görs i förrådet

Minilagret i Helsfyr, är väldigt praktiskt för Artpack. De gör allt i förrådet, förutom det administrativa. Artpack hyr idag tre förråd, som sammanlagt blir 45,5m2. För att verksamheten ska vara så effektiv som möjligt, utförs allt i förrådet; godsmottagning, packning, vägning och utskick av varor. Helge bor 40 min från stan, och behöver egentligen inte åka in mer än två eller tre gånger i veckan.

  • Om vi inte hade haft detta förråd hade vi behövt åka in till stan varje dag för godsmottagning och transport av varor. Det har vi inte alltid möjlighet att göra, säger Helge. 

Artpack 
Kund hos City Self-Storage Helsfyr

Jag sparar verkligen en del på att hyra här jämfört med om jag skulle ha ett annat förråd, för här är det redan uppvärmt och det finns inbrottslarm.

Utfall

Internet i förrådet

När Helge befinner sig i förrådet, kan det hända att det kommer in en ny order. Missar han den och orden inte skickas iväg när han är där, kan det ta tid innan beställningen kommer iväg, då han endast är i förrådet två till tre gånger i veckan. Lösningen blev därför internet i förrådet.

  • Det finns ett gästnätverk i butiken, men jag håller till så långt inne på anläggningen, så jag fick ingen signal. Personalen var väldigt hjälpsam och la in en separat router så att signalen nådde ut hela vägen till mig. Nu när jag stänger dörren för dagen, vet jag att jag packat alla ordrar som kommit in, säger Helge.

När varorna ska skickas, måste de ha med en följesedel. Denna skrivs ut efter att varorna packats och vägts. Utan internet hade det inte varit möjligt att göra färdigt allt i förrådet. Detsamma gäller för beställning av varor. Utan internet hade Helge behövt gå igenom varorna, skriva ned vad som behöver beställas, köra hem och lägga in en beställning. Logistik och administration blev enklare tack vare internet i förrådet.

Trevlig personal och ivrig att hjälpa

  • ”Jag tror att de måste vara bra på att anställa folk på City Self- Storage, för det är så trevlig och hjälpsam personal som jobbar där. Jag har bara gott att säga om dem”, säger Helge.

Personalen på Anläggningen i Helsfyr är en av anledningarna till att Artpack började hyra förråd på City Self- Storage, och en av anledningarna till att de fortfarande är kvar. Om det inte vore för personalen, hade han kanske suttit hela dagarna och väntat på leveranser. För honom är nog godsmottagningen det viktigaste med City Self- Storage.

  • ”Man vet aldrig när på dagen en leverans kommer. Att transportföretaget kan sätta in varorna i förrådet utan att jag behöver vara närvarande är till stor hjälp”, säger Helge.

Personalen i Helsfyr har varit hjälpsam och sett till att det fungerar bra för Artpack att hyra förråd. Det är väldigt praktiskt för Artpack att varorna kan lämnas på anläggningen. Deras kunder kan då hämta paketen när det passar dem.

  • Det är kanske det näst viktigaste. Då kan jag lägga varorna i butiken så kommer kunderna och plockar upp dem. De kan till och med plocka upp dem på lördagar eller när de är på väg hem från jobbet, säger Helge.

För Artpacks verksamhet har det varit gynnsamt att hyra förråd hos oss på City Self- Storage. Kanske skulle det även vara gynnsamt för ditt företag?

Se alla våra anläggningar i Sverige

Läs hur våra tjänster fungerar

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.