|

CSS logo

Hållbarhet

Små steg, stor påverkan: Hållbar konsumtion och livsstil

Välkommen till vårt hållbara hörn. Här delar vi med oss av vår resa mot ett mer miljövänligt och hållbart företag och samhälle. Tillsammans utforskar vi inspiration och lösningar för en grönare livsstil som tar hand om både vår planet och ger dig möjligheten att njuta av livets glädje.

Följ med oss på resan att bli mer miljövänlig

Utforska våra artiklar om våra klimatvänliga val vi tar som företag och lär dig mer om hållbar konsumtion, enkla miljövänliga val du kan ta, och hur du kan minska ditt avfall.

Från hållbar förvaring till tips om klimatvänliga presenter och mer. Vårt mål är att tillsammans röra oss mot en grönare och medveten livsstil. Läs vidare och upptäck hur vi satsar på hållbarhet, samt hur du kan vara en del av lösningen på ett konkret sätt och njuta av ett mer miljövänligt liv.

Visar 2 av 2
flat-img

Konsumera mindre och få bättre plats i stället!

, , | november 6, 2023

Shoppingmånaderna är framför oss, vi ska både handla presenter åt andra och något till oss själva att ha på under högtiderna. Men varför inte gå igenom det du r...

Läs mer →

flat-img

Få bättre plats med hållbara nyårslöften

, , , | januari 2, 2023

Nyårslöften är personliga mål som vi sätter för oss själva för att göra förändringar. Men har du hört talas om hållbara nyårslöften?

Läs mer →

Du kanske är intresserad av …

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.