|

CSS logo

City Self-Storage öppnar sin första förrådsanläggning i Trollhättan

City Self-Storage startar våren 2023 med att öppna sin första anläggning utanför Stockholm. Detta markerar början på vår tillväxt i Sverige och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra tjänster till fler kunder över hela landet.

Vi förbereder oss för att utöka vårt utbud av förvaringsutrymmen i Sverige genom att öppna vår första anläggning utanför Stockholm, och sedan även två nya anläggningar i Malmö hösten 2023.

Vi ser fram emot att erbjuda flexibel och säker förvaring till fler kunder i olika delar av Sverige. Med kameraövervakning och uppvärmda förråd kan kunderna känna sig trygga med att deras ägodelar kommer att tas väl om hand.

Vår nya förrådsanläggning i Trollhättan ligger i en ombyggd lagerbyggnad på 2000 kvm och erbjuder ett brett utbud av förvaringsmöjligheter. Vi erbjuder förråd i olika storlekar så att kunderna kan välja ett förråd som passar deras specifika behov bäst.

Förvaringsutrymmet nära dig

Läget för CSS Trollhättan är strategiskt placerat längs E45, strax söder om Trollhättans centrum. Detta gör det enkelt för våra kunder att hitta och komma dit de behöver, oavsett om det är för att lämna eller hämta saker från lagret.

Här är några exempel på vad du kan förvara hos City Self-Storage i Trollhättan:

  • Förvaring av möbler och inventarier: Om du flyttar till en mindre bostad eller renoverar ditt hem kan ett förråd vara en utmärkt lösning för tillfällig förvaring.
  • Förvaring av sport- och utomhusutrustning: Om du har mycket sportutrustning eller utomhusutrustning som tar upp plats hemma kan ett förråd vara en perfekt plats att förvara all utrustning.
  • Lagring av dokument och arkiv: Företag och organisationer har ofta behov av att förvara stora mängder dokument och arkiv. Ett förråd kan vara ett säkert och tryggt sätt att förvara dessa dokument.
  • Tillfällig förvaring vid flytt: Om du flyttar från en bostad till en annan kan ett förråd vara ett bra alternativ för att förvara dina saker medan du väntar på att flytta in i den nya bostaden.
  • Förvaring av säsongsmässiga varor: Om du har varor som du endast använder under en specifik säsong, såsom juldekorationer eller trädgårdsutrustning, kan ett förråd vara ett bra sätt att förvara dessa saker när de inte används.
  • Företagsförråd: Företag som säljer produkter kan använda förrådet till att förvara sitt lager. Detta kan vara särskilt användbart för mindre företag som inte har möjlighet till att ha ett eget lager.

Förrådsanläggningen i Trollhättan planeras att öppna snart.

Kontakta oss för mer information om möjligheter till förvaring i Trollhättan.

Välkommen till bättre plats!

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.