|

CSS logo

Uppdaterade åtgärder mot Corona (COVID-19)

City Self-Storage tar emot både befintliga och nya kunder men vi har genomfört några åtgärder för att minska smittspridningen.

Vi har öppet

Alla våra butiker samt anläggningar är öppna. Läs mer om hur vi välkomnar kunder i butikerna, samt våra uppdaterade åtgärder för att hindra smittspridningen här.

Du kan fortfarande hyra förråd, men det råder dock begränsat antal kunder som får vistas i butiken samtidigt. Vi finns alltid tillgängliga på 0200 22 50 70, mejl eller chatt.

Du kan beställa och signera avtal både i butik och online som tidigare. Våra anställda arbetar fortfarande i flyttbutiken där du kan få hjälp med att köpa flyttmaterial, hyra förråd eller få en rundtur i anläggningen.

Du kan fortfarande besöka anläggningen, men vi uppmuntrar alla att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi kan fortfarande hjälpa dig med de frågor du har via dessa kommunikationskanaler. Du hittar också svar på de flesta frågor i frågor och svar (FAQ).

Sitter du i karantän eller känner dig förkyld?

Vänligen visa hänsyn genom att inte besöka våra butiker eller förråd under karantänperioden. Om du ska flytta ut ur förrådet under karantänperioden ber vi dig att få hjälp från någon som inte är i karantän. Om detta inte är möjligt, kontakta oss så hittar vi en lösning.

Kontakta oss

Om du har några andra frågor kan du kontakta vår kundservice.

Vi uppskattar din förståelse och pratar gärna via telefon, chatt eller mejl.

Kontaktuppgifter till kundservice och anläggningar.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.