|

Blogg

Läs vår blogg om flytt och förvaring

Ta del av expertens tips om allt som har att göra med förvaring och flytt. Vi ger dig “life hacks” för ett enklare liv. Du kan även följa oss på Facebook och Instagram där vi skickar ut fler tips och tricks och håller dig uppdaterad.

Behöver du göra plats för cykeln hemma? Står den bara i vägen just nu? Då kanske några av våra tips kan vara till hjälp!
Att lagra vinterkläder och utrustning i ett minilager under sommaren är ett bra sätt att få mer utrymme hemma samtidigt som du skyddar dina saker mot skador.
Vill då få mer plats hemma men inte göra dig av med något? Läs här hur du kan få mer plats med förråd!
Ska du äntligen ta steget och starta en webbutik? Då kan ett företagsförråd vara något för dig. Läs vidare!
Känner du att det är trångt i din studentlägenhet? Läs hur du kan få bättre plats i din studentlägenhet!
Vi samlar på oss en del saker genom åren som går. Speciellt ägodelar med sentimentalt värde blir svårt att göra sig av med. Läs vidare hur du hanterar det!
Det är viktigt att packa knivar rätt vid flytt och förvaring!
Gör förvaringen lite enklare för dig själv – följ dessa tre packningstips innan du förvara
Funderar du på om godsmottagning är något för ditt företag? Läs hur godsmottagning blev lösningen för EasyBags AB.
Nyårslöften är personliga mål som vi sätter för oss själva för att göra förändringar. Men har du hört talas om hållbara nyårslöften?
Ta del av vår expert Annikas tips för att utnyttja platsen i förrådet till fullo!
Under flyttprocessen är det väldigt lätt att glömma bort vad som kan behövas första natten i nya hemmet. Vilka är då dessa saker som behövs den första natten? Läs vidare!
Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.
När man bor i lägenhet så är källarförrådet en välsignelse för att få undan det som man inte vill ha i lägenheten.
Vi är snart inne i oktober månad och tiden att klippa gräs, sitta ute på verandan och på uteserveringar är snart över.
Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst? Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!
Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.
Skidsäsongen är över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!
Vad behöver du göra innan du lägger undan vinterkläderna? Det får du reda på här.
Flyttdagen börjar närma sig. För att du ska kunna slappna av och slippa tänka på allt själv, har vi sammanställt en lista med saker du behöver komma ihåg att göra en månad innan du ska flytta.
Närmar sig dagen då du ska flytta in i förrådet? Här hittar du en översikt över vad du ska tänka på innan du flyttar in och hur det går till när du väl flyttar in.
Har du lite för mycket saker runt dig? En massa smågrejer som du skulle kunna vara utan - men som du inte heller vill bli av med helt? Då kan ett förråd vara lösningen för dig.
Ta del av några enkla cykelförvaringstips.
Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.
Felaktig däckförvaring kan förstöra dem, och det kan vara en dyr affär. Ta därför del av våra däckförvarings- tips nedan och förläng istället dina däcks livslängd!
Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”.
Nu när vinterkylan snart är här, är det jättebra att förvara sina ägodelar i varmförråd. Men vad innebär egentligen varmförråd?
Ska du flytta i eller till Stockholm? Vare sig du flyttar till Stockholm eller flyttar i Stockholm så kan tipsen vara hjälpsamma.
Är det den tiden på året då ylletröjorna ska bytas ut mot sommarkläderna eller tvärtom? Är det den tiden på året då du behöver plats med både och?
Att flytta kan vara ganska stressigt, och det finns mycket att komma ihåg. Därför har vi samlat våra bästa tips du kan följa för att inte stressa under flytten.
Imorgon flyttar du äntligen ut och förhoppningsvis är du klar med packningen och allt annat som ingår i en flyttprocess.
Innan du är redo för det som inväntar: ett nytt hem, resa eller kanske något annat, finns det fortfarande ett par saker kvar på vår lista att gå igenom.
När det är två veckor kvar till flytten är det dags att få fart på saker och ting så du inte behöver oroa dig över det onödiga precis innan flytten. Gör klart det som går redan nu!
Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.
Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!
Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!
Har du för lite plats hemma eller helt enkelt möbler och prylar som tar för mycket plats? Vi har sammanställt några tips på enkla förvaringslösningar. Läs vidare!
Du vill självklart inte att dina ägodelar ska skadas under förvaring. Därför är det viktigt att inte bara slänga in dem i en källare.
För många kan röran och en känsla av ett litet utrymme skapa oro i det dagliga arbetet. Men det krävs inte mycket för att bli av med denna känsla. Organisera hemmet med dessa enkla tips!
Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras.
Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten.
Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!
Ska du flytta hem igen? Är du orolig eller stressad över det? Det som en gång var ditt sovrum, kanske har ett helt annat syfte nu.
Det är mycket att tänka på när man ska flyttpacka. Det räcker inte att slänga allt i flyttkartonger.
Har du plötsligt väldigt mycket tid över och äntligen bestämt dig för att renovera? Eller pågår renovering hemma redan?
Tyvärr kan vi inte styra vädret. Skulle du ha otur att det regnar under flyttdagen, kan det skapa både frustration och problem.
Att flytta kan kännas stressigt för de flesta. Ofta har man dessutom fullt upp med annat.
Det är alltid viktigt att tänka på hygienen, även när du flyttar. Vi har sammanställt några tips om hur du kan upprätthålla god hygien under flyttdagen.
Ska du sälja ditt hem? Vi har tillsammans med proffs från Norge sammanställt tips för att hjälpa dig med din visning. Läs därför vidare!
Vår samarbetsparter HMH Home Management, har lång erfarenhet av flytt, ta del av deras tips.
Att flytta är både stressigt och kan vara svårt.
När du har packat allt du äger i flyttkartonger är det lockande att köra in det i förrådet.
När kylan smyger sig på, är det inte bara kallt, utan det är ett tecken på vissa saker bör ställas undan. Det är mycket som bör tas till hänsyn för att saker ska hålla så länge som möjligt.
I samband med uthyrning av förråd så används både kvadratmeter och kubikmeter för att beskriva storleken på förrådet. Men vad är egentligen skillnaden? Nedan ger vi dig svaret.
Personalen tipsar! Ta del av vår expert tips för att undvika smuts på möblerna.
Våren har nu anlänt och det kan vara smart att veta vad man ska göra med alla sina vinterkläder, vinterutrustning och vinterdäcken.
Flyttexperten Sebastian tipsar om kryssfack!
Det finns många goda skäl att flytta till ett kollektiv, till exempel ekonomiska skäl eller ett härligt gemenskap med vänner.
Upplever du att du inte har plats för någonting? Du kanske flyttat från större till mindre, samlat på dig en del saker genom åren eller är mitt i en flytt?
Flyttprocessen är hektisk. Vi har alla varit där, när vi egentligen bara vill riva av oss håret, slå hål i väggen och släppa allt.

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.