|

CSS logo

Skydda dina tillhörigheter i källaren: Säkerhets- och försiktighetsåtgärder att överväga 

För att säkerställa att dina tillhörigheter förblir trygga och skyddade är det viktigt att vidta nödvändiga säkerhets- och försiktighetsåtgärder. Här är några tips att överväga inför förvaring i källaren.

Att använda källaren som förvaringsplats är vanligt för många hushåll. Men för att säkerställa att dina tillhörigheter förblir trygga och skyddade är det viktigt att vidta nödvändiga säkerhets- och försiktighetsåtgärder. Här är några tips och åtgärder att överväga för att skydda dina ägodelar i källaren. 

Fukt- och vattentäthet

Källare är kända för att vara benägna för fuktighet och potentiella vattenintrång. Se till att din källare är vattentät genom att använda tätningsmedel, rätt dräneringssystem och genom att hålla regelbunden kontroll på eventuella fuktproblem. Använd även fuktavvisare eller avfuktare för att minska luftfuktigheten i källaren. 

Rätt förvaring

Använd lämpliga förvaringslösningar för att skydda dina tillhörigheter. Förvara föremål på hyllor, i förseglade plastlådor eller i vattentäta behållare. Se till att undvika direkt kontakt med golvet genom att använda pallar eller gummimattor för att skydda mot fukt och kondensation. 

Säkerhetsåtgärder

Installera lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din källare. Det kan vara en larm- eller övervakningssystem, starka lås på dörrar och fönster samt belysning både inuti och utanför källaren. Detta kommer att avskräcka potentiella intrång och öka säkerheten för dina ägodelar. 

Relaterat: Säkra förråd att förvara dina ägodelar i  

Ordning och organisering: 

Håll ordning och organisera dina tillhörigheter i källaren. Skapa specifika områden för olika typer av föremål och märk dem tydligt. Detta underlättar inte bara när du behöver hitta något, utan minskar också risken för skador på grund av oordning och slarv. 

Läs mer om hur du kan organisera ditt förråd. 

Regelbunden inspektion

Gör det till en vana att regelbundet inspektera källaren för eventuella tecken på fukt, vattenläckage eller andra problem. Genom att upptäcka och åtgärda problem tidigt kan du undvika större skador på dina ägodelar. 

Kontakta oss 

Har du några funderingar om hur du ska förvara dina tillhörigheter i källaren eller behöver du hjälp med annat? Tveka då inte att höra av dig till oss.  

Kontakta gärna vår kundservice eller ring oss på 0200 22 50 70 så hjälper vi dig. 

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.