Företagsförråd

Mer utrymme för ditt företag

Expandera och effektivisera din verksamhet med utrymme hos City Self-Storage. Hyr ett lager på månadsbasis, flexibelt och enkelt.


Eurobox og City Self-StorageMagasinering företag

Lösningar anpassade för företag

Några fördelar

Man öppnar upp lås till förråd

Tilgänglighet

Förråd för försäljningskonsult

Behöver du utrymme för affischer, flygblad, prover och annat material du använder i reklam- och marknadsföringssyfte. Vi har 5 city anläggningar i Stockholm med ett enormt utbud av olika förrådsstorlekar till uthyrning. Butiken är öppen från morgon till kväll, och era säljare har fri tillgång till förrådet med sin personliga kod. Alla våra kontor är belägna centralt eller vid viktiga trafikplatser och har tillgång med fri parkering. Och om du inte har möjlighet till lagerhantering, prenumerera på tjänsten lagerhotell. Här kan du välja ett av våra färdiga servicepaket eller skräddarsy ett efter dina behov. Det enklaste servicepaketet innebär att vi tar emot dina varor när de anländer och meddelar dig via SMS.

Läs om våra lagringstjänster >

Flexibilitet

Lager for hantverkaren

Behöver du lagerutrymme för verktyg och annan utrustning? Har ditt företag behov av ett tillgängligt lager för förbrukningsvaror eller överskottsmaterial? City Self-Storage erbjuder flexibla förvaringslösningar för stora och små hantverksföretag i Stockholm. Våra kunder har alla olika behov, och vi hyr ut lagerlokaler från en månad till flera år – beroende på dina önskemål. Det finns inga långfristiga arrenden att oroa sig för – inga bankgarantier eller depositioner krävs. Som hyresgäst har du tillgång 06-23 varje dag, året runt. Det finns gratis parkeringsplatser på alla våra anläggningar och vi har stora lastzoner. Du behöver alltså inte oroa dig över att inte få tillgång till ditt förråd vid de tider som du behöver.

Kontakta vår storkundsansvarig för mer information >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Logistik

Varulager eller -hotell?

Vi har lager för dig som inte vill binda kapital i långsiktiga lagringsavgifter, och som tycker att det är en logistisk mardröm att lagra varorna hemma.

Här kan du få dina varor levererade på pallar som du sedan kan rulla rakt in i ditt eget förråd. Förrådshyran löper från månad till månad, och du kan upp- eller nedgradera storleken efter dina nuvarande lagringsbehov när som helst under hyresperioden,.

Alla vår förråd är torra, rena och håller en stabil temperatur. Vi lånar även ut vagnar för enkel in- och urlastning.

Du kan välja om du vill ha en självbetjäningslösning, eller dra fördel av vår godsmottagning. Om du väljer godsmottagning så kan vi ta emot leveranser när de anländer, avisera dig och ställa in dem i ditt förråd. Du kan läsa mer om våra förrådslösningar i Lagerhotell. Här erbjuder vi tjänster som är tänkta att ge dig frihet genom att ta emot hjälp från ett par extra händer, antingen på permanent basis eller i de fall där det inte finns tillräckligt med tid.

Arkivlagring

Prisvärd lagring av redovisning och dokument

Arkiveringspliktigt material måste lagras på ett ordnat vis och hållas skyddat mot förstörelse, förlust och stöld. Våra lagringslösningar uppfyller alla dessa krav. Varför låta redovisningen lagras på kontoret i flera år när det ändå är så pass sällan du behöver komma åt? Genom att välja City Self-Storage att lagra ditt bokföringsmaterial kommer du ha enkel tillgång till dokumentationen om du skulle behöva ta fram bilagor etc,. Samtidigt slipper materialet stå i vägen till kontoret, och ta upp värdefulla kvadratmeter kontorsyta.

Läs mer om våre lösninger for arkivlagring >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Förråd i Stockholm

Flexibla lagringslösningar för företag

City Self-Storage erbjuder säkra och flexibla förvaringslösningar till företag i Stockholm. Bland våra kunder finns allt från enmansföretag till stora internationella företag. Vi kan alltså hjälpa dig oavsett lagringsbehov.

När du hyr hos oss kommer du att få ett förråd rum som är rent, torrt och utan insyn. Förråden finns i storlekar från 1m2 till 50m2, och du väljer hur stort utrymme du vill ha och hur länge du vill hyra. Du är också fri att byta mellan våra olika storlekar om dina lagringsbehov ändras under din vistelse hos oss.

Du har tillträde till förrådet mellan 06:00-23:0:0, 7 dagar i veckan, och butiken är bemannad sex dagar i veckan. Vi tillämpar självbetjäning till alla förråd, men om du vill att vi ska ta emot leveranser, ställa dem i förrådet och avisera dig så kan du teckna ett avtal om godsmottagning. Detta och andra lagertjänster kan du börja prenumerera på om behov skulle uppstå.

Framgång

Se hur våra kunder lyckas

bemannat förråd webbutik

Bemannade anläggningar har hjälpt Artpack driva sin webbutik

Artpack har förvarat hos City Self- Storage i Helsfyr, Norge enda sedan de startade företaget 2010. Då det har varit oerhört praktiskt för dem, har de valt att fortsätta hyra förvaring i alla dessa år. Läs varför.

Vad att göra av saker under backpacking

Backpacking blev möjligt med förråd

Emilie hade bott i Oslo i 5 år när hon bestämde sig för att backpacka. Läs här hur ett förråd gjorde det möjligt.

Student förråd

Spara pengar på att hyra förråd under sommarlovet

Sindre är 22 år och student. Under sommaren sparar han pengar på att förvara sitt bohag i ett förråd i Billingstad, Norge.

Redo att boka förråd?

Boka enkelt online, eller kom in till någon av våra butiker.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA