|

CSS logo

Förråd Stockholm

Behöver du ett förråd i Stockholm? Se var i Stockholm vi finns nedan och gå in i respektive anläggning för mer information om förrådsstorlekar och priser för magasinering.

Våra anläggningar i Stockholm

Norrtull

Storlekar

2,0-12 m2

Sveavägen 151, Stockholm

Självbetjäning

Storlekar

2,0-12 m2

Vasastan

Storlekar

1,0-16 m2

Sankt Eriksgatan 121, 113 43 Stockholm

Självbetjäning

Storlekar

1,0-16 m2

Vinsta

Storlekar

1,0-14 m2

Siktgatan 11, 162 50 Vällingby

Självbetjäning

Storlekar

1,0-14 m2

Västberga

Storlekar

2,0-17 m2

Upplagsvägen 29, 117 43 Stockholm

Självbetjäning

Storlekar

2,0-17 m2

Vårby

Storlekar

0,5-25 m2

Vårby allé 53, 143 30 Vårby

Självbetjäning

Storlekar

0,5-25 m2

Extra förvaring och bohagsmagasinering

Magasinering i Stockholm

City Self-Storage hyr ut förråd i hela Storstockholm. Du hittar förråd både centralt och utanför City. Gå in på respektive avdelning för mer information om öppettider, priser och tillgängliga storlekar.

Flera av våra anläggningar har även en flyttbutik där du kan handla flytt- och packmaterial, hyra ett förråd eller bara ta en kopp kaffe. Är du osäker på vilken anläggning du ska välja? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med magasinering!

Välkommen!

Öppettider

Förråd: 06:00-23:00 varje dag, året runt
Kundservice: 08:00-18:00 måndag till torsdag, 08:00-16:00 fredag, 10:00-16:00 lördag, 11:00-15:00 söndag (telefon och e-post)

Telefon kundservice: 0200 22 50 70

Säker förvaring i Stockholm

Några fördelar

Varför välja City Self-Storage Stockholm

Nöjda kunder

Vårt löfte till dig är att leverera en kvalitetsprodukt genom hög kundservice och expertis. Vi lever på nöjda kunder och vill ha dig som kund i centrum för vår verksamhet.

Kort uppsägningstid

Vi erbjuder flexibla hyresperioder. Förråd hyr du månadsvis och avtalet måste sägas upp innan den femtonde i den månaden du vill flytta ut.

Klimatkontroll

Förråden håller en jämn temperatur året runt. Hos oss kan du därför spara de flesta av möblerna och hushållsartiklarna helt säkert.

Säker förvaring

Säkra förråd med lås och ingen insyn. Du får en personlig kod för in- och utpassering. Anläggningen är larmad och videoövervakad

Du kan få detta på City Self-Storage

City Self-Storage hyr ut förvaringsutrymmen till privatpersoner och företag som behöver en flexibel och säker förvaringslösning. Våra lokaler är rena och säkrade med personlig tillgångskontroll och videoövervakning och det finns möjlighet att hyra förråd i många olika storlekar. Du använder ett säkerhetsklassat hänglås för att låsa ditt förråd, och det är bara du som har tillgång till det. Vi har både bemannade avdelningar och obemannade, självbetjäningsavdelningar. Bemannade avdelningar har även en tillhörande butik där du kan köpa flyttmaterial av hög kvalitet. Våra lagerexperter hjälper dig gärna om du har frågor om förvaring eller våra anläggningar.

Reservation

Få ett icke bindande erbjudande

Sök på hemsidan

Bli ringt opp  Vad menas med gratis skåpbil?

  Skaffa en skåpbil på köpet.

  Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
  Kontakta oss om du har några frågor.

  Vad är lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

  Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

  Vad är outlet?

  Outletförråd har lägre priser!

  Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.