Fördelar förvaring

Tempererad, torr och säker lagring

City Self-Storage erbjuder säkra och flexibla förvaringslösningar för privatpersoner och företag. När du hyr hos oss får du ett tempererat förråd som är rent, torrt och utan insyn.


Eurobox og City Self-StorageFörråd City Self-Storage

Några fördelar

Varför välja City Self-Storage

Man öppnar upp lås till förråd

Säkerhet

Säker förvaring för dina saker

Vi är en stor, säker och seriös aktör i branschen med mer än 20 års erfarenhet och erbjuder förråd som är under videoövervakning och kopplade till larm dygnet runt. Hos oss kan du vara säker på att dina ägodelar är säkert lagrade.

  • Videoövervakning
  • Alarm dygnet runt
  • Tempererade och torra förråd
  • Personlig behörighetskod
  • Bara du har tillgång till ditt förråd
  • Tillgång till förrådet 06-23 varje dag

Läs mer om säker förvaring >

Spara tid

Förråd med god tillgänglighet

Vi vet hur viktigt tillgänglighet och tillgång är för en stressfri flytt. Som hyresgäst hos City Self-Storage kan du vara säker på att det är lätt att ta sig till och från förrådet.

Rymliga lastzoner

Våra avdelningar är centralt beläget i Stockholmsområdet, med enkel åtkomst från huvudvägarna . Lastning och lossning sker i en lastzon där vagnar finns för fri användning.

Långa öppettider

Förråden är öppna 06-23 varje dag – året runt.

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Kundservice

Förråd med utökad service

Våra kontor är från måndag till söndag och bemannad med experter som kan hjälpa dig med frågor om transport, förpackning och lagring.

  • Flyttbutik
  • Magasinering
  • Uthyrning av bärremmar

Läs mer om våra lagertjänster >

Kundomdömen

Omdömen från några av våra kunder

Jag är väldigt kräsen både som företagsägare och som kund men på City Self-Storage tvivlar jag aldrig på att personalen prioriterar mina behov. De ler och är lösningsorienterade. Det är precis den typ av människor jag själv hade velat anställa. De ger enastående service, säger grundaren Helge Schou

Helge Schou

När jag började på mitt jobb hade jag varuproverna hemma, men det var en logistisk mardröm. Nu kommer varorna på pall och det är bara att beställa dem direkt till ett centralt beläget förråd. Vi förvarar alla våra varuprover på City Self-Storage. Förråden ligger centralt belägna med enkel åtkomst, det är väldigt praktiskt för oss.

Kjetil Bråten

Vi har hyrt på City Self-Storage i Helsfyr i snart två år, och vi tycker att förvaringslösningen och servicen är väldigt bra. Lagret är öppet från morgon till kväll och hela gänget har tillgång till förrådet med enkla koder. Vi har en kod för att komma in på själva anläggningen och en annan på vårt eget hänglås.

KIM REBECCA TORNINGER

Reservera ett förråd i dag - icke bindande

Vi kan hålla ett förråd åt dig, utan förpliktelser

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA