Chat with us, powered by LiveChat

karriärsmöjligheter

Att jobba hos City Self-Storage

Vill du bli en del av City Self-Storage? – På City Self-Storage vill vi hitta, motivera och utveckla engagerade människor.

Lediga tjänster >

Vill du bli en del av City Self-Storage? – På City Self-Storage vill vi hitta, motivera och utveckla engagerade människor.

Lediga tjänster >

Kundeservice

Vi sätter kunden i centrum

Vi letar alltid efter serviceinriktade och kundfokuserade individer som är drivna och tar sig an utmaningar. Hos oss kan du se fram emot en stabil grundlön, prestationsbaserad bonus samt utbildning och utveckling inom en kreativ arbetsmiljö. Årligen deltar vi i den internationella medarbetarundersökning ”Great Place to Work” och är stolta över att se flera av våra länder vara i toppen bland sina respektive arbetsmarknader. Själva så firar vi extraordinära prestationer i ett årligt event som kallas ”CSS Awards”.

Vi tror att våra medarbetare är vår största tillgång, och att goda medarbetare är det som utmärker oss inom minilagerbranschen. Vi tror att positivt tänkande, engagemang, stora leenden och passion är det som krävs för att leverera en bra produkt, och i detta avseende är vi mycket nöjda med att ha tilldelats ”European Site Manager” de senaste fyra åren och ”European customer service Award” (2012) under den årliga europeiska self-storage konferensen. Vi letar ständigt efter duktiga medarbetare, både på heltids- och deltidspositioner. Skicka in ditt CV och berätta om dig själv ifall du är intresserad av att komma på en anställningsintervju.

Flera förrådsdörrar i en anläggning

Flowsy Leiu
Site Manager

“Min viktigaste roll är att förse kunden med information så att de kan ta ett beslut, vår flexibilitet ger oss möjlighet att anpassa kundens val av utrymme och vara tillmötesgående gällande förändringar.”

Vill du veta mer om våra förvaringslösningar?

Vi är experter på prydliga rum. Här kan du läsa om varför.