Vad kommer behövas under den första natten i nya bostaden?

Vad som kan behövas första natten i nya bostaden

Under flyttprocessen kan det vara lätt att glömma att du faktiskt kommer spendera en första natt i den nya bostaden. Det är då väldigt lätt att glömma bort vad som kan behövas. Vilka är då dessa saker som behövs den första natten?

Det är smart att använda sig av en resväska eller vanlig väska som hjälper dig hålla koll på vad som är till den första övernattningen. Ifall det är så att du använder dig av en flyttkartong även här så rekommenderar vi att du använder en märkpenna och skriver på kartongen att det är tills just första natten. Allt för att minska risken att den blir en i mängden av alla kartonger och påsar.

Vad du väljer att ta med dig första natten är helt individuellt men vi har några tips på vad som kan behövas:

  • Tandborste och tandkräm
  • Toalettartiklar
  • Mobilladdaren
  • Underkläder
  • Handduk
  • Bestick och några tallrikar
  • Pizzaskärare (Pizza ska alltid konsumeras den första natten.)

Något annat som kan vara bra att ta med sig är kuddar och täcke, för att göra det så bekvämt som möjligt.

Lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

Förvaringslösningar: Källare fullt med saker

Förvaringslösningar för dig som har för lite plats hemma

Har du för lite plats hemma eller helt enkelt möbler och prylar som tar för mycket plats? Vi har sammanställt några tips på enkla förvaringslösningar. Läs vidare!

Säkra förråd med hänglås

Skydda dina möbler och ägodelar i säkra förråd

Du vill självklart inte att dina ägodelar ska skadas under förvaring. Därför är det viktigt att inte bara slänga in dem i en källare. Vi på City Self-Storage har många års erfarenhet av pack, flytt och förvaring. Läs vidare!

Organisera hemmet. Bild på lådor staplade på varandra på en hylla.

Organisera hemmet med dessa enkla tips

För många kan röran och en känsla av ett litet utrymme skapa oro i det dagliga arbetet. Men det krävs inte mycket för att bli av med denna känsla. Organisera hemmet med dessa enkla tips!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA