Nu är våren här – Förvara vinterkläderna smart!

Våren har nu anlänt och det kan vara smart att veta vad man ska göra med alla sina vinterkläder, vinterutrustning och vinterdäcken. Det är även viktigt att övervåga hur man ska förvara för att saker inte ska ta skada under nästkommande vinter.

  • Tvätta allt noggrant – För att minska risken för mal samt att det alltid är fräscht med schyst lukt när du plockar upp kläderna igen.
  • Vik ihop allt som har naturfiber (Kashmir & ull till exempel) – Ifall du väljer att hänga upp naturfibermaterial på galgar finns risken att de töjs ut över tid. Istället kan du vika ihop och lägga dem i en flyttfkartong, så håller dem sig längre samt att en flyttkartong är lätt att stoppa undan.
  • Var försiktig med källarutrymme – Det är väldigt lätt att slänga ner allt i källaren, men där är det generellt fuktigt och inte tempererat alls, vilket kan leda till mögel och dålig lukt. Det rekommenderas att du använder tempererade utrymmen där du även får plats med långskidor, skridskor och varför inte slänga dit vinterdäcken?

Du kan även passa på att rensa bort allt som inte kommer att behövas i framtiden, exempelvis genon att antigen ge bort eller sälja på blocket, så du får en slant för alla prylar du vill bli av med. Det leder till ett större sparande åt semestern.

Tänk därför igenom hur du nu på bästa sätt kan förvara vinterprylarna och tveka inte att höra av er ifall ni har ytterligare frågor, vi finns här för att hjälpa er!

Planeras vårstädning? Vi har 5 tips här för att göra processen enklare.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA