Nu är våren här – Förvara vinterkläderna smart!

Våren har nu anlänt och det kan vara smart att veta vad man ska göra med alla sina vinterkläder, vinterutrustning och vinterdäcken. Det är även viktigt att övervåga hur man ska förvara för att saker inte ska ta skada under nästkommande vinter.

  • Tvätta allt noggrant – För att minska risken för mal samt att det alltid är fräscht med schyst lukt när du plockar upp kläderna igen.
  • Vik ihop allt som har naturfiber (Kashmir & ull till exempel) – Ifall du väljer att hänga upp naturfibermaterial på galgar finns risken att de töjs ut över tid. Istället kan du vika ihop och lägga dem i en flyttfkartong, så håller dem sig längre samt att en flyttkartong är lätt att stoppa undan.
  • Var försiktig med källarutrymme – Det är väldigt lätt att slänga ner allt i källaren, men där är det generellt fuktigt och inte tempererat alls, vilket kan leda till mögel och dålig lukt. Det rekommenderas att du använder tempererade utrymmen där du även får plats med långskidor, skridskor och varför inte slänga dit vinterdäcken?

Du kan även passa på att rensa bort allt som inte kommer att behövas i framtiden, exempelvis genon att antigen ge bort eller sälja på blocket, så du får en slant för alla prylar du vill bli av med. Det leder till ett större sparande åt semestern.

Tänk därför igenom hur du nu på bästa sätt kan förvara vinterprylarna och tveka inte att höra av er ifall ni har ytterligare frågor, vi finns här för att hjälpa er!

Planeras vårstädning? Vi har 5 tips här för att göra processen enklare.

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Däckförvaring, bild på bil

Däckförvaring

Felaktig däckförvaring kan förstöra dem, och det kan vara en dyr affär. Ta därför del av våra däckförvarings- tips nedan och förläng istället dina däcks livslängd!

Person bland flyttkartonger som grubblar över att flytta isär

Flytta isär: tips för att underlätta processen

Nu har ni bestämt er för att flytta isär. Det sista ni vill behöva tänka på är allt som behöver göras. Tyvärr är det inte oftast så enkelt, därför har vi sammanställt några tips för att göra processen enklare. Läs vidare!

Två personer bland flyttkartonger som är glada över att flytta ihop

Att flytta ihop: några nyttiga tips

Att flytta ihop är en spännande fas i livet. Men det är även mycket som ska tas tag i innan flytten. Vi har sammanställt några enkla tips för att ni som ska flytta ihop får en smidigare flytt. Läs vidare!

Tömma dödsbo, en bild på antika prylar

Tömma dödsbo: några tips för att underlätta processen

Har en närstående gått bort? Är det svårt att veta var börja under denna sorgsna tid? Vi har sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose