Nu är våren här – Förvara vinterkläderna smart!

Våren har nu anlänt och det kan vara smart att veta vad man ska göra med alla sina vinterkläder, vinterutrustning och vinterdäcken. Det är även viktigt att övervåga hur man ska förvara för att saker inte ska ta skada under nästkommande vinter.

  • Tvätta allt noggrant – För att minska risken för mal samt att det alltid är fräscht med schyst lukt när du plockar upp kläderna igen.
  • Vik ihop allt som har naturfiber (Kashmir & ull till exempel) – Ifall du väljer att hänga upp naturfibermaterial på galgar finns risken att de töjs ut över tid. Istället kan du vika ihop och lägga dem i en flyttfkartong, så håller dem sig längre samt att en flyttkartong är lätt att stoppa undan.
  • Var försiktig med källarutrymme – Det är väldigt lätt att slänga ner allt i källaren, men där är det generellt fuktigt och inte tempererat alls, vilket kan leda till mögel och dålig lukt. Det rekommenderas att du använder tempererade utrymmen där du även får plats med långskidor, skridskor och varför inte slänga dit vinterdäcken?

Du kan även passa på att rensa bort allt som inte kommer att behövas i framtiden, exempelvis genon att antigen ge bort eller sälja på blocket, så du får en slant för alla prylar du vill bli av med. Det leder till ett större sparande åt semestern.

Tänk därför igenom hur du nu på bästa sätt kan förvara vinterprylarna och tveka inte att höra av er ifall ni har ytterligare frågor, vi finns här för att hjälpa er!

Planeras vårstädning? Vi har 5 tips här för att göra processen enklare.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA