Chat with us, powered by LiveChat

Vad behöver du göra dagen innan du flyttar och efter slutstädningen?

Imorgon är dagen här, och förhoppningsvis är du klar med packningen och allt annat som ingår i en flyttprocess. Kontrollera dessa sista steg för att flyttdagen ska bli så smärtfri som möjligt.

Göra dagen innan du flyttar

Nycklar

Se till att du förberett alla nycklar och allt annat som ska ges tillbaka. Saknar du något, bör du helst hitta det innan flyttlasset transporteras. Glöm heller inte att ta bort nycklar du ska ha med dig.

Kolla att du har dina åtkomstkoder

Har du hyrt ett förråd och lagt undan alla möbler, för att enklare kunna städa? Se då till att du har dina åtkomstkoder till förrådet. Ju mer du har klart desto bättre!

Parkering

Kolla att det finns parkering till flyttbilen/släpvagnen nära till ditt nya hem.

Bekräfta tid

Ring vänner och familj som ska hjälpa dig under flyttdagen, och bekräfta när ni ska mötas.

Efter att du städat ut

Efter att ha skrubbat varje litet hörn i lägenheten, är det nog inte mycket som återstår att göra. Bocka av de sista punkterna, så är du redo att flytta in i ditt nya hem, och lägga det gamla bakom dig.

Glöm inte nycklarna

Innan du lämnar ifrån dig nycklarna, ta bort de du ska ha med dig.

Sista punkten

Och sist, ta en runda och kolla att lägenheten är redo för de nya boendena.

Lycka till med flytten!

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993 och har idag anläggningar i Norge, Sverige och Danmark. Med lång erfarenhet av uthyrning med förråd så är vi alltid ute efter att hitta dom bästa lösningar för våra kunder, både privata och företagskunder. I våra butiker hittar du vår kunniga personal, flyttmaterial samt uthyrning av utrustning och övriga tjänster som är relaterade till flytt och förvaring.

CSS är ett företag i Self Storage Group ASA.

Göra veckan innan du skal flyttaflytta ut innan du kan flytta in