Åtgärder mot Corona (COVID-19)

City Self Storage är fortfarande tillgängliga för att hjälpa både befintliga och nya kunder, men vi har genomfört några åtgärder relaterade till Korona (COVID-19).

Åtgärder mot Corona (COVID-19)

Just nu är alla våra butiker samt anläggningar öppna. Läs mer om hur vi välkomnar kunder i butikerna, samt våra uppdaterade åtgärder för att hindra smittspridningen här >

Du kan fortfarande hyra förråd, men all kommunikation sker via telefon 0200 22 50 70, mail eller chatt.

  • Vi kan fortfarande hjälpa dig med de frågor du har via dessa kommunikationskanaler. Du hittar också många svar på vanliga frågor här.
  • Vi erbjuder inte en personlig rundtur med dig på anläggningen, men du kan fortfarande få en rundtur där vi guidar dig via telefon.
  • Du kan beställa och signera avtal online som tidigare.
  • Våra anställda arbetar fortfarande i flyttbutiken, men det går inte att köpa flyttmaterial och vi tar inte emot kunder i butikerna.

Du kan fortfarande besöka anläggningen, men vi uppmuntrar alla att följa rekommenderade hygienåtgärder.

Sitter du i karantän?

Om du är i karantän, vänligen visa hänsyn genom att inte besöka våra butiker eller förråd under karantänperioden. Om du flyttar ut ur förrådet under karantänperioden ber vi dig att få hjälp från någon som inte är i karantän. Om detta inte är möjligt, kontakta oss så hittar vi en lösning.

Om du har några andra frågor kan du kontakta vårt kundcenter under öppettiderna 09:00 till 17:00 måndag till fredag och 10:00 till 16:00 lördag och 11.00 till 15.00 söndag.

Vi uppskattar din förståelse och pratar gärna via telefon, chatt eller mail.

 

English

Measures to prevent the spread of the Coronavirus

Our Self Storage facilities are open for both existing and new customers. Our retail shops are closed for customers, but out staff is on site during the ordinary opening hours. We will not be able to meet you in person, but we can help you by phone, email or chat. In case you want to have a look at a storage unit, just call us, and we´ll guide you by phone. You can order the storage unit online and start renting on you own, as usual. If you need moving supplies, you can contact us and we can find a solution.

When visiting your local center please pay attention to the hygiene rules recommended by the health authorities.

Thank you for your understanding.

City Self Storage Team

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Åtgärder mot Corona (COVID-19)

Åtgärder mot Corona (COVID-19)

City Self-Storage tar emot både befintliga och nya kunder men vi har genomfört några åtgärder för att minska smittspridningen.

 

Våra butiker har öppet. Trygg handel mellan kund och säljare.

City Self-Storage välkomnar kunder i butikerna

Våra butiker är nu öppna och vi tar emot kunder. Välkommen till oss för trygg handel av flyttmaterial eller uthyrning av förråd.

Inne i förrådsanläggning

City Self-Storage – 20 års erfarenhet av förråd

Med över 20 år i branschen och över 33 avdelningar i fyra europeiska länder, kan man lugnt säga att City Self-Storage spelar en betydande roll i den europeiska förrådsbranschen. Med verksamhet från Norge i norr till Danmark i söder har City Self-Storage goda erfarenheter av self-storage i ett brett spektrum av europeiska marknader.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA