|

CSS logo

Vad gör du när du måste flytta ut innan du kan flytta in i det nya hemmet?

Är du mellan två bostäder? Vad göra med alla dina saker innan du kan flytta in? Läs vidare!

Mellanförvaring

Hyr förråd

Många av våra kunder hyr förråd för att lösa problemet. Ifall du hyr ett förråd några dagar innan du måste vara utflyttad kommer du ha gott om tid att ställa in sakerna i förrådet.

Passa på att städa under mellanförvaringen

Tömmer du ditt gamla hem helt några dagar innan du måste vara ute får du även gott om tid på dig att städa (eller hyra någon annan att göra det åt dig) under mellanförvaringen.

Flytta in i ditt nya hem när det passar

Väljer du mellanförvaring i förråd som din lösning kan du dessutom flytta in i ditt nya hem när det passar. Du behöver inte flytta över allt på en gång utan kan göra det i i ett lugnare tempo.

Mellanförvaring när du renoverar

Mellanförvaring kan vara användbart även under tiden det nya hemmet renoveras. Då har du redan möblerna ur vägen och det är bara att sätta igång med renoveringen.

Då behöver du heller inte oroa dig för fläckar och damm på möblerna och kan istället flytta in allt när du är helt klar med renoveringen.

Hur stort förråd behöver du?

När du ska hyra ett förråd för mellanförvaring kan vi hjälpa dig att hitta den storlek som passar just dig.

Du får oftast plats med mer än du tror i förrådet därför rekommenderar vi att du kontaktar oss eller använder vår storleksguide online för att få en uppskattning över hur stort förråd du behöver.

Boka förråd

Du kan boka ett förråd online eller göra det personligen i en av våra bemannade butiker.

Mellanförvaring hos vänner

Temperatur

Om du vill förvara hos vänner finns det några saker som är bra att ha i åtanke. Om du ska förvara under vintermånaderna är det stora temperaturfluktuationer i ett garage med dålig isolering och utan uppvärmning.

Då bör du undvika att förvara elektronik, antika möbler, vattenbaserade färger eller något som inte tolererar minusgrader och temperaturfluktuationer.

Försök hitta en plats med stabil temperatur och grader där du kan förvara sakerna.

Våra förråd är alla uppvärmda, vilket betyder att temperaturen aldrig understiger noll grader. Läs mer om våra varmförråd och vad det egentligen betyder.

Fukt

Om du ska förvara i en fuktig källare där det finns risk för läckage bör du ta hänsyn till hur du paketerar och packar dina ägodelar. Då kartonger kan locka till sig fukt, kan du först packa in dina saker i plastpåsar. Du kan också packa i plastlådor och ha i silica gel (avfuktnings påsar) med kläderna.

Oavsett om du väljer mellanförvaring eller att förvara hos vänner, önskar vi dig lycka till med flytten!

Kontakt

Vi hoppas att dessa tips har varit hjälpsamma. Vi önskar dig lycka till och tveka inte att höra av dig till en av våra bemannade butiker om du har några funderingar.

Kontakta din närmsta anläggning redan idag eller ring oss på: 0200 22 50 70.

Hur mycket utrymme behöver du?

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.