Varför ska man hyra ett extra lager?

Upplever du att du inte har plats för någonting? Du kanske flyttat från större till mindre, samlat på dig en del saker genom åren eller är mitt i en flytt? Det finns en massa anledningar för varför man ska hyra lager. Läs vidare för att se varför!

 

Värfor ska man hyra extra lagerutrymme?

Här är en några exempel på varför man ska hyra lager

  • Du har samlat på dig en massa saker
  • Bevara minnen
  • Vid flytt
  • Säsongsförvaring
  • Renovering

Fördelen med att just hyra lager hos oss på City Self- Storage

Genom att hyra lager hos oss kan du komma bort från möbler och tillhörigheter som inte används i vardagen, men som du fortfarande vill bevara och ta hand om.

Hos oss på City Self- Storage kan du hyra lager så länge du behöver, och du kan även närsomhelst under hyresperioden byta från ett större till ett mindre lager utan extra kostnad.

Du kan enkelt hyra lager online, eller i någon av våra bemannade butiker. Vi rekommenderar att du kikar på vår storleksguide för att enklare hitta rätt lagerutrymme som passar just dig.

Läs vidare om fördelarna och hur det går till när man hyr lager hos City Self- Storage.

Du har samlat på dig en massa saker

Efter en tid samlar man på sig en del saker. Man både ärver mycket som man inte vill slänga och man köper mycket som man heller inte vill slänga.

När vi ständigt köper nya möbler, uppdaterar inredningen hemma och kanske även ärver en del saker, är stor chans att det kanske alltid är lite rörigt hemma då finns det helt enkelt inget utrymme för alla dina saker, lösningen kan då vara att hyra lager.

Bevara minnen

Våra uppvärmda förråd är väl lämpade för att förvara möbler, målningar eller andra föremål som du är rädd om. Har du ärvt fina möbler av föräldrar eller mor- och farföräldrar som du skulle vilja ha senare men som kanske inte passar in just nu? Vi har plats för dem. Läs mer om vad uppvärmda förråd betyder, och varför det är viktigt

Packa rätt inför förvaring

Skydda dina ägodelar rätt. Flytt- och packmaterial hittar du i våra bemannade butiker. Kolla in våra förvaringstips, för tips på hur du skyddar och packar dina ägodelar rätt.

Tömma dödsbo

Har en närstående gått bort och du behöver tömma dödsboet, kan det vara smidigt att hyra lager. Då kan du i lugn och ro gå igenom ägodelarna och välja ut det som ska sparas.

Ska du tömma dödsbo? Läs våra tips vi har sammanställt för dig som ska tömma dödsbo.

Säsongsförvaring

Något annat som ofta tar upp plats hemma eller i källaren, är säsongsmässig utrustning som t.ex skidutrustning, cyklar, surfbrädor eller grillar. Under tiden du inte har användning av utrustningen kan du hyra lager hos oss.

Då behöver du inte tänka på att de skall försvinna eller att du inte skall hitta dem när det är säsong igen. Sakerna behöver heller inte stå och ta upp plats någonstans där du skulle behöva förvara andra saker som du använder regelbundet.

Relaterat: Säker förvaring hos City Self- Storage.

Hyra lager vid flytt

Att flytta är redan en stressig process då man har så mycket att göra. Att hyra lager kan underlätta det på flera olika sätt:

Mellanförvaring

Ska du flytta tillfälligt för jobb eller skola? Du kanske inte ska ha kvar din bostad under den tiden du bor i en annan ort, då kan det vara smidigt att hyra lager för alla dina ägodelar.

Flytt från större till mindre

Att “downsiza” är lättare sagt än gjort, speciellt ifall man måste göra det inom en viss tid. Har du inte tid att gå igenom alla ägodelar innan flytten, kan du hyra lager och göra det allt eftersom i din egna takt.

Hyra lager vid renovering

Den som renoverat tidigare vet hur jobbigt det är när det är massa möbler och saker överallt. Allt ska täckas och skyddas, och man måste konstant flytta sakerna från rum till rum. Ska man göra ett större jobb som kräver plats och tid, kan det vara skönt att hyra lager under renoveringsperioden.

Vi har även sammanställt några tips på vad man ska tänka på när man renoverar. Kolla in våra renoveringstips. 

Tänk på att hyra lager nära dig

Välj en anläggning på väg till jobbet eller en som ligger i närheten av ditt hem. Vi hyr ut lager på flera platser i Stockholmsområdet. Hitta din närmaste anläggning här.  Du kan enkelt hyra lager online eller i gå till en av våra bemannade butiker. 

Kontakta oss

Lycka till och hör av dig till en av våra butiker om du har några funderingar eller behöver personlig rådgivning, vi hjälper dig gärna! Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

flytta första gången

Flytta ut för första gången

Ska du flytta ut för första gången? Är du en av dem som även ska börja studera i höst?  Det är en del att tänka på och förbereda inför flytten - vi hjälper dig!

Bild på kök

Sälja bostad? Här kommer tipsen!

Ska du sälja din bostad? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat det du behöver tänka på när du ska sälja din bostad.

Skidor och flyttlådor på vagn

Bättre förvaring av skidor

Skidsäsongen är  över och det är dags att börja fundera på var du ska förvara dina skidor under sommaren. Ta del av våra tips för bäst förvaring av skidor här!

Barn som åker skidor

Bättre förvaring av vinterutrustningen

Solen har så smått börjat värma och det dröjer inte allt för länge innan vinterkläderna får ge vika för lättare vårkläder och cyklar för skidåkning. Men vad behöver du göra innan du lägger undan den? Det får du reda på här.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA