Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

Rensa förrådet

Rensa förrådet

Rensa igenom det som ligger löst först

Bäst är att börja med det som ligger löst och står i vägen. När du ska rensa förrådet är det viktigt att du är ärlig mot dig själv och inte håller fast i saker som du inte har användning för. Börja med att sortera i tre högar:

  • Göra sig av med
  • Behålla
  • Kanske behålla

Kategorisera

När du har rensat förrådet så har du de tre ovannämnda högarna att ta dig an. Det du ska göra dig av med kan du kategorisera efter: ge bort, skänka och slänga. Sedan rensar du igenom kanske högen.

Hyr ett förråd

Har du väldigt mycket att rensa igenom kan det kännas överväldigande.

Ska du rensa förrådet som du hyr hos City Self-Storage? Hyr ett mindre förråd

Du kan enkelt tillfälligt hyra ett extra förråd för att ställa in saker du vill behålla. Några kunder har gjort så att de hyr ett mindre förråd när de ska börja rensa. De säger upp förrådet de ursprungligen hyrde och börjar flytta över de saker de vill behålla till det nya förrådet.

Hyr förråd enkelt hos City Self-Storage

Fördelar med att hyra förråd

Fördelen med det är att du kan rensa igenom i mån av tid. En uppsägning ska ske innan den 15:e, den månad man vill flytta ut och då upphör kontraktet att gälla den sista dagen i månaden.

Du behöver inte oroa dig ifall du inte hinner rensa igenom och flytta ut ur förrådet till den sista i månaden, du kan välja att behålla förrådet. Det räcker med att du behåller ditt lås på förrådet och då löper kontraktet vidare.

Observera att man behöver göra en ny uppsägning om man då önskar flytta ut nästföljande månad.

Kundservice tillgänglig

Vi finns alltid tillgängliga ifall du har frågor eller behöver hjälp med att välja förråd. Hyr du ett förråd i en bemannad anläggning, hjälper vi dig gärna på plats. Du kan även nå oss via vår kundservice.

Organisera förrådet

När du har rensat förrådet är det en bra idé att passa på med att organisera det. Bäst är att packa lösa föremål i flyttkartonger i samma storlek. Anledningen till att du ska packa i lika stora kartonger är för att det blir enklare att stapla dem.

Läs mer om hur du kan organisera förrådet.

Hyr du ett City Self-Storage förråd? Våra förråd är minst 2,6m höga, passa därför på att utnyttja höjden!

Är du i behov av pack- och flyttmaterial?

Våra bemannade butiker har en flyttbutik i anslutning till anläggningen. Där kan du handla allt du kan tänkas behöva. Vi säljer även några av våra populäraste produkter i vår online butik.

Handla flytt- och packmaterial online. 

Tips på produkter som du kan ha nytta av:

  • Flyttfilt, pirra eller bärsele när du ska flytta på tunga möbler.
  • Soppåsar att packa i när du rensar
  • Flyttkartonger att packa i
  • Märpenna för att markera påsar och flyttkartonger

Kontakta oss

Har du fler funderingar kring hur du ska rensa förrådet? Tveka då inte att kontakta våra förvaringsexperter på City Self-Storage. Vi hjälper dig gärna! Ring oss på 0200 22 50 70 så hjälper vi dig med frågor och förrådsbokning.

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Förvaringslösningar: Källare fullt med saker

Förvaringslösningar för dig som har för lite plats hemma

Har du för lite plats hemma eller helt enkelt möbler och prylar som tar för mycket plats? Vi har sammanställt några tips på enkla förvaringslösningar. Läs vidare!

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA