Chat with us, powered by LiveChat

Vi är experter på förvaring

Emballage och packmaterial

City Self-storage erbjuder ett brett utbud av produkter och varor som är utformade för att göra flyttprocessen så enkel som möjiligt för dig.

City Self-storage erbjuder ett brett utbud av produkter och varor som är utformade för att göra flyttprocessen så enkel som möjiligt för dig.

Vi hjälper dig mer än gärna

Välj rätt emballage och flyttmaterial

Vi har ett stort utbud av material som kan hjälpa till flytten så som flyttkartonger eller kartonger som används för glas, tallrikar och kläder. Vi rekommenderar att man ska använda tejp, bubbelplast, wellpapp och andra produkter som är utformade för att skydda objekten under transporten samt när det magasineras. Effektiva lösningar är första steget mot en stressfri flyttprocess!

hög av vikta plastöverdrag

Plastöverdrag

Överdrag är ovärderliga för att hjälpa till att skydda dina möbler från smuts under transport samt damm och fukt under lagring. Vi säljer ett brett sortiment av olika överdrag för soffa, madrass och fotölj – allt för att skydda dina tillhörigheter under hela flyttprocessen.

Bubbelplast

Skydda ömtåliga föremål som glas, tallrikar och större elektroniska objekt med bubbelplast . Bubbelplast rekommenderas för både transport och lagring. Vi har också ett brett utbud av wellpapp, mjukpapper, etc. som vi säljer i alla våra butiker.

Garderobskartong

Upptäck garderobskartongen – den bästa hjälparen under flytt eller renovering. Vår garderobskartong är speciellt utformad för att rymma skrymmande kläder som kappor och jackor. Garderobskartongens passform och perfekt för att lagra sommar- eller vinterkläder.

Glas

Prova det mest effektiva sättet att transportera och lagra glas – våra kryssfack. De är utformade för att passa in i våra flyttlådor och ger optimalt skydd. En stor flyttlåda rymmer 36 glas.

Flyttlådor

Välj mellan stora och små flyttlådor . Små flyttlådor rekommenderas för tyngre föremål, medan stora flyttkartonger är bäst lämpad för täcken, kläder, leksaker och liknande. Flyttfirmor är särskilt förtjusta i våra eftersom de vet att vi inte tummar på kvaliteten.

Flyttfiltar

City Self-Storage flyttfiltar har många verkningsområden- du skall inte begränsa dig! De kan användas vid transport eller lagring för att skydda stora objekt, eller varför inte i bakluckan på bilen.

uppstaplade vikta flyttfiltar

Vi har mer än 20 års erfarenhet

Tips om lagring och förvaring

Tavlor och speglar
Tavlor och speglar

Ett dubbelt lager med wellpap och ett lager med bubbelplast utanpå

Elektronik
Elektronik

Vi rekommenderar att alltid använda originalförpackningen vid transport av elektronik

Kläder och textiler
Kläder och textiler

Använd stora flyttlådor, väskor och resväskor för packning av kläder och textilier

Sveriges flyttbutik på nätet

Beställ i vår butik på nätet, eller kom in till någon av våra flyttbutiker