City Self- Storage erbjuder ett brett urval av pack- och flyttmaterial som är designat för att göra flyttprocessen så enkel som möjligt. I vår nätbutik nedan hittar du några av våra populäraste produkter. Hela sortimentet hittar du i våra bemannade butiker.


Köpa flyttmaterial samlad och spara

Produkter i webbutik

Vi hjälper dig mer än gärna

Välj rätt emballage och flyttmaterial

Vi har ett stort utbud av material som kan hjälpa till flytten så som flyttkartonger eller kartonger som används för glas, tallrikar och kläder. Vi rekommenderar att man ska använda tejp, bubbelplast, wellpapp och andra produkter som är utformade för att skydda objekten under transporten samt när det magasineras. Effektiva lösningar är första steget mot en stressfri flyttprocess!

hög av vikta plastöverdrag

Plastöverdrag

Överdrag är ovärderliga för att hjälpa till att skydda dina möbler från smuts under transport samt damm och fukt under lagring. Vi säljer ett brett sortiment av olika överdrag för soffa, madrass och fotölj – allt för att skydda dina tillhörigheter under hela flyttprocessen.

Bubbelplast

Skydda ömtåliga föremål som glas, tallrikar och större elektroniska objekt med bubbelplast . Bubbelplast rekommenderas för både transport och lagring. Vi har också ett brett utbud av wellpapp, mjukpapper, etc. som vi säljer i alla våra butiker.

Garderobskartong

Upptäck garderobskartongen – den bästa hjälparen under flytt eller renovering. Vår garderobskartong är speciellt utformad för att rymma skrymmande kläder som kappor och jackor. Garderobskartongens passform och perfekt för att lagra sommar- eller vinterkläder.

Glas

Prova det mest effektiva sättet att transportera och lagra glas – våra kryssfack. De är utformade för att passa in i våra flyttlådor och ger optimalt skydd. En stor flyttlåda rymmer 36 glas.

Flyttlådor

Välj mellan stora och små flyttlådor . Små flyttlådor rekommenderas för tyngre föremål, medan stora flyttkartonger är bäst lämpad för täcken, kläder, leksaker och liknande. Flyttfirmor är särskilt förtjusta i våra eftersom de vet att vi inte tummar på kvaliteten.

Flyttfiltar

City Self-Storage flyttfiltar har många verkningsområden- du skall inte begränsa dig! De kan användas vid transport eller lagring för att skydda stora objekt, eller varför inte i bakluckan på bilen.

Flyttfilt
Flyttkartong med cykel, tavla, badboll och skidor i

Vi är experter på lagring

Packing och lagring

Arbetet med att sortera, packa och stapla är inget litet jobb, men med våra guider kommer lagringen att bli betydligt enklare.

Magasinering i Stockholm

Vi har 6 anläggningar runt om Stockholm

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA