Dags för vårstädning!

Nu är vi mot slutet av mars och vårstädning börjar närma sig, men hur gör man det på bästa sätt? Det kan tyckas som en väldigt seg grej att göra, men oerhört viktigt för hålla det fräscht, då det bara sker 1 gång per år så kan det vara värt att ta tag i det. Men läs här och bli motiverad och inspirerad av att ta tag i vårstädningen!

dags för vårstädning

Samla familjen

Normalt skriver vi om att samla ihop alla sina prylar för förvaring, men för denna dag så behöver du samla din familj. Få både dom vuxna och barnen att göra vårrengöringen, så det blir ett gemensamt arbete, på så sätt blir det effektivare och roligare. Gör en checklista över det som ska göras och dirigera ut arbetet till allesammans. Sen är det bara att sätta på lite musik och försöka ha så roligt det bara går!

Vad sägs om mat?

Något som är oundvikligt och ack så nödvändigt är att få i sig mat. Dagen måste börjas med en stabil frukost, så man har energi för hela dagen, då alla andra måltider lär vara något snabbare och enklare att få i sig. Något att tänka på är även snacks! Alltid bra att ha tillgängligt och göra dagen trevligare.

Vart ska man börja?

Ett litet tips är att börja med att ta all textil och saker som ska tvättas till tvättmaskinen, när städningen väl är färdigt så har du fräscha lakan och andra textiler redo. – Finns det något bättre än rena sängkläder? Sen är det bara att ta det rum för rum!

Ta tillfälle i akt och släng det som inte behövs!

När du börjar tömma bokhyllan för att torka rent så kan du snabbt inse att det finns för många små prylar som bara ligger och tar plats. Vårstädningen är ett oerhört bra tillfälle att faktiskt slänga bort prylar som inte behövs. Något bra kan vara att ha ett par flyttkartonger redo. Även smart att göra detsamma för kläder – Varför inte ge bort kläder som inte används längre? Samtidigt som du gör mer plats för nya kläder. Om det är så man vill spara allt så kan man ju ta tillfälle i akt och lägga dessa flyttkartonger på vinden eller ett litet förråd. Se vilka lösningar vi erbjuder här.

Dags att lägga undan vinterkläderna

Något som kommer med vårstädningen är ju att vädret blir bättre vilket innebär att alla dessa lager kläder du har liggande i hemmet inte behövs! Nu är det dags att lägga undan jackan, halsdukarna, vantarna m.m. Det finns dock flera saker att tänka på när man ska göra detta så kläderna behåller sitt skick, vi har skrivit några tips här för att underlätta för er.

Så kortfattat:

  • Samla familjen.
  • God frukost.
  • Starta med att sortera textiler och dylikt.
  • Röj bort det som inte behövs.
  • Lägg undan vinterkläderna och allt annat som har med vintern att göra.

Kontakta oss

Har du fler funderingar, behöver hjälp med att handla flyttmaterial eller vill hyra förråd? Tveka då inte att höra av dig till oss. Kontakta din närmaste anläggning redan idag. Eller ring oss på: 0200 22 50 70

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA