Det perfekta gömstället för julklappar

Bor du trångt? Eller har du en mycket nyfiken familj? Lösningen kan vara att gömma julklapparna i förrådet.

Julen kommer upp snart, och med e-handel och julkampanjer i butikerna, är inte själva julhandeln särskilt svår att genomföra. För många är istället det stora problemet var man ska gömma paketen fram till julafton. Barnens önskelistor är ofta långa och det är inte ovanligt att de vill att ha båda slott, bilspel, hockeyspel, snowracer, skidor och annat som tar stor plats.

De flesta vill att deras barn ska uppleva julen som magisk och att de ska få allt de vill, och en del av nöjet skulle bli förstört ifall barnen hittar klapparna under sängen innan julafton. Men hur ska du hindra att förstöra den stora hemligheten fram till jul?

Många lever trångt och alla extrautrymmen är ofta fullmatade med prylar som man inte har hjärta att gör sig av med. Och när det är fullt på vinden, i garderoben och under sängen, bör man kanske börja leta efter lagringsutrymmen utanför huset – och ifall du inte har ett stort, isolerat garage att dölja julklappar i, kan lösningen vara tillfällig förvaring i ett förråd.

– När du hyr förråd hos oss ​​får du ett tempererat förråd som är rent, torrt och utan insyn, säger Isak Larsson, General Manager för City Self-Storage. – Med tillfällig lagring hos oss kommer du inte riskera att den stora överraskningen förstörs före julafton, fortsätter han. City Self-Storage erbjuder förråd i storlekar från 1 till 40 kvadratmeter, och hyrestiden kan vara allt från en vecka till flera år. Med denna möjlighet, finns det ingen anledning att riskera att de stora överraskningarna avslöjas före julafton. Och vem vet? Du kanske får nya värdefulla prylar till jul som du inte har hjärta att göra dig av med?

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Jul oväntad vänlighet

En jul med oväntad vänlighet

Under den kalla men mysiga juletiden samlas de flesta familjer kring middagsbordet och granen. De flesta hem är dekorerade med ljus och julpynt, vilket ger än varm och mysig känsla.

Cykelförvaring på vägg i ett sovrum

Cykelförvaring

Ta del av några enkla cykelförvaringstips.

Två personer sitter på golvet i ett rum som renoveras

Renovering källare

Har du äntligen bestämt dig för att renovera källaren så du kan organisera alla dina ägodelar du samlat på dig genom åren? Då har du kommit rätt, läs vidare för att få en smidig renovering.

Halloween

Halloween – en (o) trevlig tid?

Halloween är tiden för läskiga utklädnader, pumpor och “bus eller godis”. Framförallt kan vi se spöken, spindelväv, fladdermöss och skelett överallt. Vi får även ofta höra att sättet vi firar halloween på är amerikanskt.

Halloween och själva firandet handlar om att portarna mellan vår värld och eftervärlden öppnat sig, och att de döda går bland oss levande.

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA