Det perfekta gömstället för julklappar

Bor du trångt? Eller har du en mycket nyfiken familj? Lösningen kan vara att gömma julklapparna i förrådet.

Julen kommer upp snart, och med e-handel och julkampanjer i butikerna, är inte själva julhandeln särskilt svår att genomföra. För många är istället det stora problemet var man ska gömma paketen fram till julafton. Barnens önskelistor är ofta långa och det är inte ovanligt att de vill att ha båda slott, bilspel, hockeyspel, snowracer, skidor och annat som tar stor plats.

De flesta vill att deras barn ska uppleva julen som magisk och att de ska få allt de vill, och en del av nöjet skulle bli förstört ifall barnen hittar klapparna under sängen innan julafton. Men hur ska du hindra att förstöra den stora hemligheten fram till jul?

Många lever trångt och alla extrautrymmen är ofta fullmatade med prylar som man inte har hjärta att gör sig av med. Och när det är fullt på vinden, i garderoben och under sängen, bör man kanske börja leta efter lagringsutrymmen utanför huset – och ifall du inte har ett stort, isolerat garage att dölja julklappar i, kan lösningen vara tillfällig förvaring i ett förråd.

– När du hyr förråd hos oss ​​får du ett tempererat förråd som är rent, torrt och utan insyn, säger Isak Larsson, General Manager för City Self-Storage. – Med tillfällig lagring hos oss kommer du inte riskera att den stora överraskningen förstörs före julafton, fortsätter han. City Self-Storage erbjuder förråd i storlekar från 1 till 40 kvadratmeter, och hyrestiden kan vara allt från en vecka till flera år. Med denna möjlighet, finns det ingen anledning att riskera att de stora överraskningarna avslöjas före julafton. Och vem vet? Du kanske får nya värdefulla prylar till jul som du inte har hjärta att göra dig av med?

Om City Self-Storage

City Self-Storage startade i Norge år 1993, och har idag avdelningar i Danmark, Norge och Sverige. Vi har många års erfarenhet av lageruthyrning, och är alltid på jakt efter de bästa lösningarna för våra kunder – både privatpersoner och företag. I våra butiker hittar du våra förvaringsexperter, allt som har att göra med pack- och flyttmaterial samt möjlighet att hyra utrustning och andra tjänster relaterade till flytt och förvaring.

City Self-Storage är ett företag som ingår i Self Storage Group ASA.

Förvaring företag: hyllor med förvaringskartonger

Förvaring företag: hur går det till?

Har du ett företag och är i behov av förvaring och godsmottagning? Vi erbjuder både förråd och tjänster för företag i behov av förvaring.  

Städning dödsbo: Bild på äldre stol och vitrinskåp med blommor och spegel på

Städning dödsbo

Har en närstående gått bort? Vi förstår att städning av dödsbo är en sentimental process. Vi har därför sammanställt lite tips för att förenkla processen. Läs vidare!

 

Organisera förrådet

Organisera förrådet med dessa enkla tips!

Nu är våren äntligen här och det innebär vårstädning för många. I det ingår även att organisera förrådet eller organisera garaget och det gör du enkelt med dessa tips!

Rensa förrådet. Bild på stökigt förråd

Rensa förrådet enkelt med dessa tips

Är det dags att rensa förrådet? Det är en tidskrävande uppgift som man helst undviker att ta tag i. Ta del av våra tips för att underlätta processen.

 

*Rabatterbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA