|

Nyheter

Pressemeddelanden

Genom pressmeddelanden kommunicerar vi på City Self-Storage nyheter och annat innehåll gällande vår koncern som är av intresse för dig.

Sedan 1993 har vi hjälpt folk att få bättre plats. Det firar vi med ett bra erbjudande på utvalda avdelningar.
City Self-Storage startar våren 2023 med att öppna sin första anläggning utanför Stockholm. Detta markerar början på vår tillväxt i Sverige och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra tjänster till fler kunder över hela landet.
Vi är stolta över att presentera vår nya hemsida. Det har aldrig varit enklare att få bättre plats!
City Self-Storage tar emot både befintliga och nya kunder men vi har genomfört några åtgärder för att minska smittspridningen.
Våra butiker är nu öppna och vi tar emot kunder. Välkommen till oss för trygg handel av flyttmaterial eller uthyrning av förråd.
City Self Storage är fortfarande tillgängliga för att hjälpa både befintliga och nya kunder, men vi har genomfört några åtgärder relaterade till Korona (COVID-19).
Med över 20 år i branschen och över 33 avdelningar i fyra europeiska länder, kan man lugnt säga att City Self-Storage spelar en betydande roll i den europeiska förrådsbranschen.

Sök på hemsidan

Vad menas med gratis skåpbil?

Skaffa en skåpbil på köpet.

Vid uthyrning av detta förråd får du en gratis skåpbil till ditt förfogande när du flyttar in sakerna i lagret. När du har beställt får du en rabattkod som du kan använda hos våra samarbetspartners.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vad är lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bärhjälp och chaufför med när du beställer förvaring.

Tjänsten kräver 6 månaders bindning av lagerhyran. 

Vad är outlet?

Outletförråd har lägre priser!

Eftersom de har en lite udda form, en stolpe eller ett rör på stocken eller liknande.